Különleges arckezelések

Thermage mátrixpontos, rádiófrekvenciás arckezelés Győr szépségszalon

Thermage mátrixpontos rádiófrekvenciás kezelés

Ha egy igazán hatékony gépi ránctalanító kezelést keresel, ami azonnali hatást garantál már az első alkalom után is, akkor mindenképpen ki kell próbálnod Thermal mátrixpontos rádiófrekvenciás kezelésemet, amely nemcsak látványos eredményeket hoz, de azonnali fiatalító hatással is rendelkezik.

Ez a különleges elektrokozmetikai gép napjaink talán legerősebb non-invazív ránctalanító gépe, amely 5 MHz en, 64 polaritású rádiófrekvencián működik.

30 éves kor felett mindenki számára ajánlott, mivel a kezelés hatása nemcsak látványos, de azonnali is. A Thermage, másnéven mátrixpontos rádiófrekvencia technológiája igazi innováció a kozmetikai iparban, soha nem látott eredményeket garantál a bőrfiatalításában. Szike, illetve tű használata nélkül érjük el a látványos fiatalító hatást, nincs regenerációs idő, nincsenek mellékhatások, és nincs fájdalom.

Milyen esetekben ajánlom?

 • Ha már észrevetted magadon az öregedés első jeleit
 • Ráncok eltüntetésére
 • Tág pórusok kezelésére
 • Fakó, egyenetlen textúrájú bőr kezelésére
 • Bőr feszesítésére
 • Szemkörnyéki karikák, szarkalábak eltüntetésére

A szépségipar legújabb innovációja,

igazi világsiker, amely soha nem látott eredménnyel fiatalítja, és feszesíti a bőrt. A kezelés hatására a bőrben újra megindul a kollagéntermelés, melynek köszönhetően a bőr visszanyeri természetes szépségét, fiatalságát és ragyogását.

Ha te is szeretnéd kipróbálni a kezelést, és a tükörben már az első alkalom után szeretnéd látni a változást, akkor mindenképpen ajánlom, hogy próbáld ki ezt a lenyűgöző eredményeket garantáló, innovatív fiatalító kezelést. A tartós eredmények eléréséért 4-6 kezelést ajánlok, melyet 2-4 hetente végzek el. A bőr teljes mélységében serkentjük a kollagén termelést, így egy kezeléssorozat hatása évekig is megmarad.

Milyen területeken végezhető a kezelés?

 • Arc teljes területén
 • Tokán
 • Nyakon
 • Dekoltázson
 • Kézfejen
 • Combon
 • Fenéken

Mennyibe kerül a Thermage mátrixpontos rádiófrekvenciás kezelés?

Thermage mátrixpontos rádiófrekvenciás kezelés (75 perc)

29.000 Ft

HIFU ultrahangos arcfiatalító kezelés, bőrfiatalítás, anti aging, arcfiatalítás, Győr szépségszalon

HIFU

– ultrahangos arcfiatalító kezelés

A fókuszált ultrahang segítségével akár 3 mm mélységben is képesek vagyunk a bőrfelszín alá hatolni. Ennek az innovatív technológiának köszönhetően olyan mélységben is tudjuk fiatalítani a bőrt, ahova más non-invazív eljárással nem lennénk képesek. Ez a kezelés új kapukat nyit meg az arcfiatalítás terén, garantálja a láthatóan feszesebb, rugalmasabb bőrt, valamint a hosszú távú hatást.

A kezelés során alkalmazott ultrahang hullámok képesek elérni a bőr felszíne alatt található szöveteket, ahol más, tű használatával végzett kezelésekhez hasonló eredményeket érhetünk el. A készülék által kibocsátott hullámok 65 °C-ra hevítik a bőr mélyebb rétegeit, ezáltal hatékonyan stimulálják a kollagén, valamint az elasztin termelést anélkül, hogy bármilyen sérülést okoznának a felhámon.

Mitől különleges a HIFU arcfiatalító kezelés?

 • Műtéti beavatkozás nélkül emeli meg a bőrt
 • Non-invazív eljárás, így nincs felépülési idő
 • Látványos, és hosszantartó eredményeket garantál
 • Egyenletesebbé teszi a bőrképet
 • Javítja a bőr textúráját
 • Serkenti a bőr kollagén, és elasztin termelését

Ha te is szeretnél éveket fiatalodni,

de nem szeretnél sebészkés alá feküdni, HIFU arcfiatalító kezelésemet neked ajánlom. A kezelés hatása már az első alkalom után látványos, az arcbőr újra megtelik élettel, fiatalosabbá, feszesebbé és ragyogóbbá válik.

Mennyibe kerül aHifu ultrahangos arcfiatalító kezelés?

HIFU + kezelés (90 perc)

66.000 Ft

Mesolaser tű nélküli mezterápia, anti-aging, bőrfiatalítás Győr szépségszalon

Mesolaser

– tű nélküli mezoterápia

Ha szeretnéd a saját bőrödön érezni a mezoterápia minden jótékony hatását, ráadásul mindezt tű nélkül szeretnéd kipróbálni, akkor Mesolaser kezelésemet neked ajánlom.

Mindig törekszem a legújabb technológiák és elektrokozmetikai készülékek használatára, hogy vendégeim számára a lehető leghatékonyabb és legeredményesebb kezelést tudjam biztosítani. Emiatt döntöttem úgy, hogy ezt a nagy hatású, elektroporációs, ingeráramos készüléket is szalonom szolgálatába állítom. A készüléknek köszönhetően az értékes hatóanyagokat a bőr legmélyebb rétegeibe is be tudjuk juttatni, és mindehhez nem kell tűt használni. Így a kezelés teljesen fájdalommentes, viszont rendkívül hatékony, eredménye már az első kezelés után is szemmel látható.

Mire jó a kezelés?

 • Helyreállítja a bőr rugalmasságát
 • Visszaadja a bőr feszességét
 • Fiatalos megjelenést kölcsönöz

A kezelés során két fronton is elősegítjük a bőrfiatalítást.

Az intenzív lézer besugárzásnak köszönhetően serkentjük a sejtek működését, ezáltal újra beindul a kollagéntermelés. Emellett a fókuszált elektroporációs technológiának köszönhetően a hatóanyagokat a bőr legmélyebb rétegeibe is be tudjuk juttatni, ezáltal belülről, sejtszinten újul meg a bőr.

Mennyibe kerül a Mesolaser tű nélküli mezoterápia?

Mesolaser (60 perc)

Lézeres bőrfiatalítás

25.000 Ft

Bioarcplasztika arckezelés, anti-aging arcfiatalítás Győr szépségszalon

Bio arcplasztika

A bio arcplasztika egy rendkívül hatékony, alternatív megoldás a hagyományos plasztikai beavatkozások helyett. Rendkívüli módon képes az arc sorvadt izmainak regenerálására, ezáltal az arc megfiatalítására.

A kezelés során alkalmazott manuális terápiával könnyedén mobilizálhatjuk a csontokra tapadt, akár sorvadt mimikai izmokat is. Megszüntethetjük az érszűkületet, a szövetek belülről juthatnak tiszta oxigénhez, és a számukra fontos tápanyagokhoz.

Kinek ajánlom?

 • Aki tart a hagyományos plasztikai beavatkozásoktól, mégis szeretné megfiatalítani arcbőrét
 • Aki küzd az öregedés, fáradtság okozta tünetekkel
 • Aki egy valóban működő, fájdalommentes anti-aging kezelést keres

A Bio arcplasztika egyedülálló módon segíti a kötőszöveti regenerációt, segítségével arcod visszanyerheti fiatalos kinézetét.

Mennyibe kerül a Bio arcplasztika?

Bio Arcplasztika (60 perc)

A feszes, egészséges bőrért

37.000 Ft

Szeretettel várlak az eMZSé Beauty Szépségszalonban Győr szívében,

ahol a legjobb minőségű termékekkel és kiemelkedően hatékony szolgáltatásokkal őrzöm meg bőröd egészségét és fiatalságát! Vedd fel velem a kapcsolatot elérhetőségem egyikén, és foglalj időpontot még ma!