Kiegészítő szolgáltatások

Válassz kiegészítő szolgáltatásaim közül, és szépülj szakértő kezek között Győrben, a belváros szívében az eMZSé Szépségszalonban

IPL végleges szőrtelenítés, tartós szőrtelenítés, villanúfény, Győr szépségszalon, kozmetika

IPL Végleges szőrtelenítés

Eleged van már a zavaró szőrszálakból? Örökre el akarod felejteni a borotvát, a gyantát és minden más szőrtelenítési eljárást? Próbáld ki IPL végleges szőrtelenítő szolgáltatásomat, és felejtsd el örökre a szőrtelenítés okozta kellemetlenségeket!

Az IPL (Intense Pulsed Light) technológia egy rendkívül innovatív, és népszerű eljárás. A készülék a bőrre helyezve villanó fényt bocsájt ki, melynek hatására a készülék által kibocsátott fényenergia elnyelődik a szőrtüszőben. Ez a fényenergia hővé alakul, és visszafordíthatatlanul károsítja a szőrtüszőket, ezzel megakadályozva, hogy újabb szőrszálak nőhessenek a szőrtüszőből. Fontos azonban tudni, hogy ez az eljárás csak a növekedési fázisban lévő szőrszálak esetében hatásos, emiatt van szükség több kezelésre is, hiszen a szőrszálak nem egyszerre növekednek.

A kezelés nem hoz azonnali eredményt, hiszen az IPL által károsított szőrtüszőből néhány napon belül kezd el kihullani a szőrszál. Az általam használt IPULSE I300-as készülék kifejezetten orvosi használatra lett kifejlesztve, így sokkal hatékonyabb kezeléseket tudunk vele végezni, mint a hagyományos IPL készülékekkel.

Milyen előnyei vannak az IPL végleges szőrtelenítő kezelésnek?

  • Valóban tartós hatást garantál
  • Időtakarékosabb, mint a hagyományos szőrtelenítő eljárások
  • A beállításoknak köszönhetően személyre szabható, akár teljesen fájdalommentes a kezelés
  • Nem károsítja a bőrt
  • Nincsenek mellékhatásai
  • Nincs többé begyulladt szőrtüsző, vagy benőtt szőrszál

Ha örökre szeretnél megszabadulni a zavaró szőrszálaktól

és szeretnéd örökre elfelejteni a borotvát, a gyantát, vagy az epilátort, válaszd IPL végleges szőrtelenítő szolgáltatásomat, és élvezd a hosszantartó, bársonyosan sima bőrt.

Az árakért tekintsd meg árlistámat!

 szempilla hosszabbítás, szempilla építés, Győr kozmetika, szépségszalon

Szempilla hosszabbítás

Ha te is tökéletes, ívelt és igéző pillákra vágytál, és szeretnéd végre örökre elfelejteni a szempillaspirált, próbáld ki szempilla hosszabbítás szolgáltatásomat, és váltsd ki az emberekből a “WOW” hatást.

Szalonomban egy olyan innovatív tartós szempilla hosszabbító technikát alkalmazok, amely a hagyományos műszempillákkal ellentétben teljesen természetes hatást kölcsönöz. Lágy, ívelt, vékonyított végű szempillák, melyek pontosan úgy néznek ki, mintha veled születtek volna. A hollywoodi hírességek egyik kedvence, nem véletlenül, hiszen ha ilyen pillákat viselsz, garantáltan gyönyörű és igéző lesz a tekinteted.

Miben más, mint a többi műszempilla?

  • Természetes hatású
  • Hosszantartó
  • Rendkívül kényelmes viselni
  • Légiesen könnyed viselet

A pillákat egyesével applikáljuk a saját szempillákhoz, így azok teljes mértékben illeszkednek, és garantáltan kényelmes viseletet biztosítanak. Az eredmény hosszabb, vastagabb természetes pillák, melyek akár egy hónapig is tartanak. Színük sötétebb, mint a természetes pilláké, így nem kell többet a szempillaspirállal bajlódnod. Bánj vele úgy, mintha a sajátod lenne, nyugodtan zuhanyozhatsz, úszhatsz is benne, sminkelhetsz is rá anélkül, hogy attól kéne tartanod, hogy leesik.

Mennyibe kerül a szempilla hosszabbítás?

Szempilla hosszabbítás (3D)

18.000 Ft

Csoki és kollagén csöves szolárium Győr

Szolárium

Ha nem csak nyáron szeretnéd élvezni a napbarnította, aranybarna bőrt, hanem az év bármely napján, akkor látogass el szalonomba, és töltődj fel D-vitaminnal a csoki és kollagén csöves szoláriumban.

A szolárium használata nemcsak az áhított aranybarna bőr elérésében segít, de bizonyítottan segít a hangulatunk javításában is. A napfényhez hasonlóan feltölt energiával, és miközben bőröd barnul, te magad is feltöltődsz.

Mennyibe kerül a szolárium használat?

Szolárium (5 perc)

Csoki és kollagén csövekkel

1.000 Ft

Szeretettel várlak az eMZSé Beauty Szépségszalonban Győr szívében,

ahol a legjobb minőségű termékekkel és kiemelkedően hatékony szolgáltatásokkal őrzöm meg bőröd egészségét és fiatalságát! Vedd fel velem a kapcsolatot elérhetőségem egyikén, és foglalj időpontot még ma!