Age Summum, Eye lift

Miért választottam aGuinot Institut Paris termékeit?

A Guinot márka 50 éves múltra tekint vissza, és több, mint 70 országban alkalmazzák a kozmetikusok a márka termékeit, illetve kezeléseit. Innovatív kutatások, egyedülálló termékfejlesztések, és szakemberek ezrei biztosítják a Guinot termékek és kezelések hatékonyságát, amely a világon szinte mindenhol a vendégek kedvence lett. Nem csoda, hiszen egyedülállóan hatékony kezelésekről van szó, melyekkel könnyedén megőrizhető a bőr egészsége, természetes feszessége, és fiatalsága.

arckezelés, arcfiatalítás, age summum, eye lift, feszesség, anti-aging Győr, eMZSé kozmetika, szépségszalon
Guinot arckezelés, Guinot Institut Paris termékek, egészséges bőr, természetes feszesség, fiatalos bőr, Győr, eMZSé kozmetika, szépségszalon
Age Summum botox hatású fiatalító kezelés, Guinot arckezelés, Guinot Institut Paris termékek, egészséges bőr, természetes feszesség, fiatalos bőr, Győr, eMZSé kozmetika, szépségszalon

Age Summum

– botox hatású fiatalító kezelés

Ha igazi fiatalító hatásra vágysz, olyanra, amit eddig csak botox kezelésekkel tudtunk elérni, ráadásul erre alig 1 órát szánnál, akkor Age Summum arckezelésem a legjobb választás!

Akár már egyetlen kezelés alkalmával is látványos eredményeket érhetünk el, láthatóan csökkennek a bőröregedés jelei, megemelkedik a bőr, feszesedik a tónus. Egy különleges 15 lépéses arcmasszázs teszi még hatékonyabbá ezt a kezelést, melynek során korszerű, valóban működő hatóanyagokat juttatunk az arcbőrbe.

Miből áll a kezelés?

  • A bőr letisztítása
  • Dermabráziós hámlasztó krém használata
  • Regeneráló Anti-aging szérum használata
  • 15 lépéses különleges arcmasszázs hyaluronsavas masszázskrémmel
  • Ragyogást fokozó Age Summum arcmaszk használata 

Ezeknek a lépéseknek a kombinációja garantálja az azonnali bőrfiatalító hatást. Az arckezelés végére a bőr visszanyeri egészséges, fiatalos ragyogását, a ráncok enyhülnek, a bőrfelszín egyenletesebb és simább lesz.

Mennyibe kerül az Age Summum botox hatású fiatalító kezelés?

27.000 Ft (50 perc)

Eye lift, szemkörnyéki ráncok eltűntetése, Guinot arckezelés, Guinot Institut Paris termékek, egészséges bőr, természetes feszesség, fiatalos bőr, Győr, eMZSé kozmetika, szépségszalon

Eye Lift

– tökéletes megoldás a szemkörnyéki ráncok eltüntetésére

Ha szeretnél kipróbálni egy valóban működő arckezelést, amely a szemkörnyéki ráncokat veszi célba, akkor az Eye Lift kezelésemet mindenképp ki kell próbálnod!

Az arckezelés során alkalmazott arctornával hatékonyan stimuláljuk a szemkörnyéki izmokat, ezáltal szemmel is látható lifting hatást érhetünk el. A megereszkedett bőr visszanyeri rugalmasságát, hiszen olyan szem izmokat is megmozgatunk, melyeket önállóan nem vagyunk képesek. A kezelés kúraszerű elvégzésével jelentősen javítható az arc feszessége, valamint volumennövelő, és szemhéj megemelő hatást érünk el.

A kezelés lépései:

  • A bőr megtisztítása, tonizálása
  • Szemkörnyéki izmok stimulációja
  • Különleges masszázs alkalmazása
  • Feltöltő, ragyogást fokozó maszk használata

A kezelés bárki számára, kortól függetlenül ajánlott, hiszen megelőzésként épp olyan hatékonyan működik, mint a már kialakult, az idő múlása okozta jelek kezelésében. Tökéletes anti-aging kezelés, amit a magas minőségű hatóanyagok tesznek még különlegesebbé.

Mennyibe kerül az Eye lift kezelés?

18.000 Ft (40 perc)

További Guniot arckezeléseink

Szeretettel várlak az eMZSé Beauty Szépségszalonban Győr szívében,

ahol a legjobb minőségű termékekkel és kiemelkedően hatékony szolgáltatásokkal őrzöm meg bőröd egészségét és fiatalságát! Vedd fel velem a kapcsolatot elérhetőségem egyikén, és foglalj időpontot még ma!