Lift Summum anti-aging kezelés

Miért választottam aGuinot Institut Paris termékeit?

A Guinot márka 50 éves múltra tekint vissza, és több, mint 70 országban alkalmazzák a kozmetikusok a márka termékeit, illetve kezeléseit. Innovatív kutatások, egyedülálló termékfejlesztések, és szakemberek ezrei biztosítják a Guinot termékek és kezelések hatékonyságát, amely a világon szinte mindenhol a vendégek kedvence lett. Nem csoda, hiszen egyedülállóan hatékony kezelésekről van szó, melyekkel könnyedén megőrizhető a bőr egészsége, természetes feszessége, és fiatalsága.

Lift Summum anti-aging kezelés érett bőrre Győr szépségszalon, kozmetika
Guinot arckezelés, Guinot Institut Paris termékek, egészséges bőr, természetes feszesség, fiatalos bőr, Győr, eMZSé kozmetika, szépségszalon
Lift Summum anti-aging kezelés érett bőrre Győr szépségszalon, kozmetika

Lift Summum

– anti-aging arckezelés érett bőrre

Lift Summum kezelésem kifejezetten az érett bőr számára kínál valóban hatékony megoldást, ha feszesítő, anti-aging kezelést szeretnél kipróbálni. Kiválóan alkalmazható az arc, a nyak,  valamint a dekoltázs bőrének fiatalítására.

Ha már te is tapasztalod magadon, hogy bőröd már nem olyan feszes, mint fiatalabb korodban volt, de nem szeretnél kés alá feküdni, akkor Lift Summum kezelésem számodra a legjobb megoldás. A kezelés teljesen fájdalommentes, mégis rendkívül látványos eredményeket garantál már az első alkalom után is. Non-invazív módszert alkalmazok a bőr kisimítására, és feszesítésére, hanem egy speciális, innovatív ráncfeltöltőt. 

Milyen eredményeket érhetünk el a kezeléssel?

  • Az arc, nyak, valamint a dekoltázs bőre láthatóan feszesebb lesz
  • Látványosan megemelkedik a már megereszkedett bőr
  • A ráncok kisimulnak
  • Az arc láthatóan fiatalosabbá válik

Az érett bőr számára igazán hatékony ez a kezelés, azonnali, látványos és hosszantartó eredményeket garantál. A tükörbe nézve már az első kezelés után te is láthatod a hatását.

A kezelés lépései:

01 – Hámlasztás

A mechanikai, valamint enzimes hámlasztás segítségével könnyedén eltávolíthatók az elhalt hámsejtek, így a bőr láthatóan simábbá válik.

02 – Masszázs

A különböző területeken végzett, különleges masszázsnak köszönhetően könnyedén stimulálhatók a bőr mélyebb rétegei is, ezáltal a lifting, valamint a feszesítő hatás azonnali, és látványos lesz.

03 – Hyaluronsavas feltöltés

A különleges ráncfeltöltő biológiai, valamint mechanikai kettős hatásának köszönhetően látványosan kisimítja a bőr textúráját, eltünteti a ráncokat, a szemkontúr, a homlok valamint a dekoltázs simábbá válik.

04 – Maszk

Az arcon, nyakon és a dekoltázson alkalmazott maszk feszesebbé varázsolja a bőrt, helyreállítja annak komfortérzetét és ragyogását, ezáltal fiatalabbá is teszi a bőrt.

Mennyibe kerül a Lift Summum anti-aging kezelés érett bőrre?

27.000 Ft (50 perc)

További Guniot arckezeléseink

Szeretettel várlak az eMZSé Beauty Szépségszalonban Győr szívében,

ahol a legjobb minőségű termékekkel és kiemelkedően hatékony szolgáltatásokkal őrzöm meg bőröd egészségét és fiatalságát! Vedd fel velem a kapcsolatot elérhetőségem egyikén, és foglalj időpontot még ma!