Hydra Clean, Eqilibre treatment arckezelések

Miért választottam aGuinot Institut Paris termékeit?

A Guinot márka 50 éves múltra tekint vissza, és több, mint 70 országban alkalmazzák a kozmetikusok a márka termékeit, illetve kezeléseit. Innovatív kutatások, egyedülálló termékfejlesztések, és szakemberek ezrei biztosítják a Guinot termékek és kezelések hatékonyságát, amely a világon szinte mindenhol a vendégek kedvence lett. Nem csoda, hiszen egyedülállóan hatékony kezelésekről van szó, melyekkel könnyedén megőrizhető a bőr egészsége, természetes feszessége, és fiatalsága.

Hydra Clean mélytisztító kezelés, Equilibre Pureté treatment bőrtisztító kezelés arckezelés Győr szépségszalon
Guinot arckezelés, Guinot Institut Paris termékek, egészséges bőr, természetes feszesség, fiatalos bőr, Győr, eMZSé kozmetika, szépségszalon
Hydra Clean mélytisztító kezelés, bőrtisztító kezelés arckezelés Győr szépségszalon

Hydra Clean

– mélytisztító kezelés

Ha egy olyan különleges mélytisztító kezelést keresel, amely a lehető legalaposabban tisztítja meg az arcbőrödet, különös tekintettel a T-zónára, akkor próbáld ki Hydra Clean kezelésemet, és garantálom, hogy ez lesz az egyik legnagyobb kedvenced.

Ha nincs sok időd, mégis szeretnél egy hatékony, mélytisztító kezelést igénybe venni, akkor a lehető legjobb helyen jársz. A mindössze 30 perces kezelés megtisztítja, és ragyogóvá teszi a bőrödet, amely ezután sokkal könnyebben fogadja be azokat a hatóanyagokat, valamint bőrápolási termékeket, amelyeket még használni szeretnénk. Ez a különleges gépi mélytisztító kezelés kivétel nélkül minden bőrtípus esetében biztonságosan, és hatékonyan alkalmazható, ráadásul azonnal látható eredményeket garantál. Már az első kezeléstől kezdve láthatóan tisztább és ragyogóbb lesz az arcbőr.

Mitől különleges?

  • Egyszerre hat a verejték, valamint a faggyúmirigyekre
  • Gyengén melegítő hatásának köszönhetően a felesleges faggyú, valamint a méreganyagok könnyedén ürülnek ki a pórusokból
  • A relaxáló masszázs elősegíti a nyirokkeringést, nyugtatja az arcbőrt, és fokozza annak természetes ragyogását

Az olyan aktív hatóanyagok, mint a szalicilsav, valamint a lipacid rendkívüli antibakteriális, és hámlasztó hatással rendelkeznek, szabályozzák a felesleges faggyú termelését. A kezelés eredményének fenntartásának, és meghosszabbításának érdekében érdemes kiemelt figyelmet fordítani az otthoni ápolásra is. Ehhez minden segítséget, és tanácsot megkapsz tőlem, így bőröd sokáig marad egészséges, tiszta és ragyogó.

Mennyibe kerül a Hydra Clean mélytisztító kezelés?

13.000 Ft (30 – 40 perc)

Equilibre Pureté treatment bőr tisztító kezelés arckezelés Győr szépségszalon

Equilibre Pureté treatment

– bőrtisztító kezelés

Ha szeretnél megszabadulni minden bőrhibádtól, és szeretnéd egy alapos bőrtisztító kezeléssel helyreállítani bőröd egészségét, akkor Equilibre Pureté tisztító és kiegyensúlyozó kezelésemet neked ajánlom. A kezelés hatására bőröd visszanyeri egészséges egyensúlyát, a bőrhibák eltűnnek, a bőrszín egyenletes és csillogásmentes lesz.

Miben segít?

  • Visszaadja a bőr egészséges egyensúlyát
  • Megszünteti a bőrproblémákat
  • Csökkenti a pórusok méretét

A kezelés során alkalmazott melegítő hatású bőrradír megnyitja a bőr pórusait, így könnyebben távozik a faggyú és a komedó. Az enzimatikus hatásnak köszönhetően könnyedén távolíthatók el az elhalt hámsejtek, ezáltal a bőr megújul, tisztább és egyenletesebb bőrképet kapunk.

A kezelés lépései:

01

Melegítő hatású peeling alkalmazása

02

Tisztító maszk használata

03

Mechanikai tisztítás

04

Szérumkrém használata

A kezelés hatására a bőr visszanyeri természetes rugalmasságát, helyreáll a faggyútermelés egyensúlya, valamint könnyedén megakadályozható vele a további bőrproblémák kialakulása. A bőr matt lesz, megszűnik a zavaró csillogás, és fényesség. Kifejezetten ajánlott tiniknek, akik különféle bőrproblémákkal küzdenek.

Mennyibe kerül az Equilibre Pureté treatment bőrtisztító kezelés?

16.000 Ft (40 perc)

További Guniot arckezeléseink

Szeretettel várlak az eMZSé Beauty Szépségszalonban Győr szívében,

ahol a legjobb minőségű termékekkel és kiemelkedően hatékony szolgáltatásokkal őrzöm meg bőröd egészségét és fiatalságát! Vedd fel velem a kapcsolatot elérhetőségem egyikén, és foglalj időpontot még ma!