!QMS Activator arcfiatalító kezelés

Miért döntöttem a QMS Medicosmetics termékei mellett?

Ezt az egyedülálló kozmetikai márkát Dr Erich Schulte német plasztikai sebész professzor álmodta meg több, mint 30 évvel ezelőtt. Azóta a QMS Medicosmetics a kollagénes, szike nélküli arcfiatalítás úttörője. Orvoskozmetikai termékeik négyszer nyertek már világdíjat, a kollagénnel végzett kutatásaiknak köszönhetően olyan hatékony termékeket és eljárásokat fejlesztettek ki, amelyek plasztikai beavatkozás nélkül garantálják a hatékony, és látványos arcfiatalítást. Innovatív termékeiknek, valamint az azzal végzett kezeléseknek köszönhetően vendégeim bőrét látványosan feszesebbé, fiatalosabbá, és rugalmasabbá tudom tenni.

A szabadalmaztatott, innovatív kollagén beviteli eljárásnak köszönhetően igazán hatékony kezeléseket tudok végezni, melyekkel könnyedén, és fájdalommentesen őrizhetem meg bőröd feszességét és fiatalságát, mindezt ráadásul teljesen természetes módon.

 

qms cosmetics, activator, arcfiatalítás, arcfiatalító kezelés, arckezelés, győr, szépségszalon
qms cosmetics, activator, arcfiatalítás, arcfiatalító kezelés, arckezelés, győr, szépségszalon

Úgy érzed, hogy fáradt és igénybevett bőrödnek egy igazán hatásos anti-aging kezelésre van szüksége?

Akkor próbáld ki QMS Activator kezelésemet, amely nemcsak feltölti bőrödet élettel, de egészségesebbé, és fiatalosabbá is teszi.

 

Az Activator a QMS legismertebb, és legkedveltebb anti-aging kezelése, amely azonnali gyógyírként szolgál a fáradt bőrnek. A kezelés hatására az arc és a nyak bőre frissebb, feszesebb és ragyogóbb lesz, stabilizálódik a bőrsejtek működése, az arcbőr újra megtelik élettel.

qms cosmetics, activator, arcfiatalítás, arcfiatalító kezelés, arckezelés, győr, szépségszalon

Miben segít a kezelés?

E

Visszaállítja a bőr természetes hidratáltsági szintjét

E

Serkenti a kollagén termelést

E

Regenerálja a fáradt bőrt

E

Enyhíti a napsugárzás okozta káros hatásokat

E

Csökkenti a ráncok mennyiségét és mélységét

Az arcfiatalító kezelést követően minden vendégemnek ajánlom az otthoni fenntartó kezelést, hiszen a bőr teljes sejt megújításához 120 napra van szükség, emiatt nem elegendő egyetlen szalon kezelés elvégzése. Minden vendégemnek egyedileg állítom össze a kezelést, így biztos lehetsz abban, hogy bőröd olyan kezelést kap, amire valóban szüksége van.

A kezelés hatására:

Bőröd üde, feszes és egészséges lesz

Csökkennek, vagy teljesen el is tűnnek a szarkalábak

Kisimulnak a felszíni ráncok

Próbáld ki te is QMS Activator kezelésemet,

amely valódi anti-aging hatást biztosít plasztikai műtét nélkül!

Mennyibe kerül a QMS Activator kezelés?

33.000 Ft (75 perc)

További !QMS arckezeléseink

Szeretettel várlak az eMZSé Beauty Szépségszalonban Győr szívében,

ahol a legjobb minőségű termékekkel és kiemelkedően hatékony szolgáltatásokkal őrzöm meg bőröd egészségét és fiatalságát! Vedd fel velem a kapcsolatot elérhetőségem egyikén, és foglalj időpontot még ma!