Testkezelések

Karcsúsító testkezelések a tökéletes alakért

MYA ultrahang + izomstimuláció, alakformáló, karcsúsító, feszesítő testkezelés Győr kozmetika

MYA ultrahang + izomstimuláció

Ha nem szeretnél kés alá feküdni, mégis karcsúbb, feszesebb testre vágysz, akkor próbáld ki MYA ultrahang + izomstimulációs kezelésemet, és szépülj műtéti beavatkozás nélkül.

A MYA egy olyan forradalmi testkezelés, amely egy kezelésen belül egyesíti a fókuszált ultrahang (HIFU) technológiáját, valamint az elektromos biostimulációt. Ezek egymás hatását felerősítve segítenek elérni az álomalakot anélkül, hogy sebészhez kelljen fordulni. Látványos és tartós eredményeket nyújt, biztonsággal alkalmazható a test bármely területén.

Miben segít a kezelés?

 • Csökkenti a zsírszövet méreteit
 • Karcsúsít
 • Hatékony alakformáló kezelés
 • Megszünteti a narancsbőrt
 • Feszesíti a bőrt
 • Lifting hatással rendelkezik
 • Feszesíti a szöveteket, és az izmokat

Hogyan fejti ki hatását a kezelés?

A kezelés egyik fő alkotóeleme, fókuszált ultrahang (HIFU) hatásának köszönhetően mélyen, és közvetlenül a zsírszövetekre hat. Képes azonnali reakciót kiváltani, ami nemcsak szemmel látható, de centiméterben is mérhető. Nagy intenzitású lökéshullámokat generál, melyek forgómozgásba hozzák a sejten kívüli folyadékot, így annak nyomása csökken, viszont a zsírsejtek belsejében lévő nyomás nem változik. Ennek köszönhető, hogy a sejthártya felhasad, és a zsírsejtekből kiáramlik a felesleges folyadék és a zsír a nyirokkeringésbe, ahonnan aztán távozik. Hatása ott érvényesül leginkább, ahol a narancsbőr, valamint a zsírlerakódás is található. A másik fő alkotóelem, a biostimuláció különleges hullámformák leadására képes, melyek teljes mértékben kompatibilisek az emberi test rezgéseivel. Ennek köszönhető, hogy a kezelés rendkívül nagy hatékonysággal végezhető, nagy intenzitással, akár százszoros hatásfokkal is.

Neked ajánlom, ha:

 • Ha már egyetlen kezeléssel szeretnél cm-eket karcsúsodni
 • Ha szeretnél megszabadulni a zavaró narancsbőrtől
 • Ha műtéti beavatkozás nélkül szeretnéd elérni az álomalakot

A MYA kezelések hatására a zsírsejtek biokémiája maradandóan változik meg, a kettős technológiának köszönhetően növeli a sejtek ozmózis képességét, így garantálja a hosszú távú eredményeket. Látványos, és hosszantartó eredményeket érhetünk el vele, miközben a testet úgy formálhatjuk, akár egy szobrász.

Mennyibe kerülnek a Mya ultrahang és izomstimulációs kezelések?

MYA ultrahang+izomstimuláció

Fogyasztó kezelés

12.500 Ft

5 alkalmas bérlet (+1 alkalom ajándék)

60.000 Ft

10 alkalmas bérlet

80.000 Ft

testtekercselés, Techni Minceur és Fermeté karcsúsító testkezelés Győr kozmetika

Techni Minceur és Fermeté karcsúsító testkezelések

A testtekercselés már régóta közkedvelt formája a karcsúsító kezeléseknek, amely nemcsak hatékonyan veszi fel a harcot a narancsbőrrel, és a plusz centiméterekkel szemben, de kellemes, relaxáló élmény is nyújt. Te próbáltad már?

A GUINOT által megálmodott, és rendkívül hatékony anticellulit és feszesítő relaxáló kezelések már régóta nagy népszerűségnek örvendenek vendégeim körében, nem véletlenül. Tökéletes és természetes megoldást kínálnak a narancsbőr eltüntetésére, a bőr feszesítésére, valamint nem utolsósorban a stressz kezelésére is. A kezelés során használt szérum, valamint a karcsúsító masszázs mind jótékony hatással vannak a testre, és a lélekre egyaránt. Miközben pihensz, és ellazulsz, tested formálódik, és karcsúsodik. 

Hogyan épül fel a kezelés?

01 – A bőr letisztítása, előkészítése, radírozása

02 – Karcsúsító masszázs különleges szérumokkal

03 – Tekercselés, szérummal átitatott tekercsekkel

04 – A kezelésnek megfelelő befejező testápoló használata

Attól függően, hogy inkább a narancsbőrt szeretnéd eltüntetni, vagy inkább feszesíteni szeretnéd a tested, két különböző kezelés közül is választhatsz. Techni Minceur kezelésem hatékonyan tünteti el a narancsbőrt, míg Techni Fermeté kezelésem a feszesítésben garantál kiváló eredményeket.

Narancsbőr, a túlsúly, valamint a nem megfelelő életmód által okozott tünetek a kezelések hatására látványosan javulnak, már az első alkalom után is. Az eredmény nem csak látványos, de centiméterben is mérhető. A kezeléseket kúraszerűen ajánlom elvégezni, így garantálható a hosszantartó eredmény. A bőr visszanyeri természetes rugalmasságát, feszességét, a kezelt terület térfogata pedig láthatóan csökken.

Mennyibe kerülnek a testkezelések?

Techni Minceur (60 perc)

Testtekercselés

 15.800 Ft

Techni Fermete (60 perc)

Testtekercselés

 15.800 Ft

aroma testkezelés, karcsúsító, nyugtató, pihentető, agyagos, zöld teás kezelés, Győr szépségszalon, kozmetika

Aroma testkezelés

Egy különleges, pihentető és feltöltő kezelés, amely a természet erejével karcsúsítja testet, és tölti fel a lelket.

Az aroma testkezelésben alkalmazott karcsúsító, bőrlágyító és nyugtató kezelések együttesen segítenek ellazulni, miközben feszesítik, és karcsúsítják a testet. A kezelés során alkalmazott esszenciális olajok, a természetes agyag, valamint a cukornáddal és kiwi kivonattal dúsított összetevők javítják a testkontúrt, méregtelenítik a testet, miközben az illóolajos masszázs ellazítja a testet és pihenteti a lelket.

Mire jó az Aroma testkezelés?

 • Karcsúbbá teszi a test körvonalait
 • Puhítja a bőrt
 • Energizálja a testet
 • Kellemes, pihentető érzést nyújt

Hogyan működik a kezelés?

A kezelés úgy működik, mint amikor a szobrász formálja a rendelkezésére álló alapanyagot. Az anticellulit olajnak köszönhetően közvetlenül a zsírlerakódásokat kezelhetjük, ezáltal könnyedén, és finoman formálható a test sziluettje. Ezek az olajok a bőr mélyén fejtik ki hatásukat, ennek köszönhetően eredményesen tüntetik el a narancsbőrt. A kiwi, valamint a nádcukor alapú, 100 %-ig természetes hámlasztó, tökéletesen előkészíti a bőrt a kezelésre, eltávolítja az elhalt hámsejteket, és „befogadóbbá” teszi a bőrt a később használt aktív összetevőkre.

A hámlasztásnak köszönhetően bársonyosan selymessé válik a bőr.

A kezelés végén alkalmazott agyagos, zöld teás tekercselésnek köszönhetően rendkívüli szauna hatást érünk el. Az agyag szó szerint magába szívja a méreganyagokat, és a felesleges vizet a szövetek közül. Ennek köszönhető, hogy az azonnali karcsúsító hatás már az első kezelés után is jól látható.

Mennyibe kerül az Aroma testkezelés?

Aroma testkezelés (60 perc)

Feszesítő relaxáló kezelés

 15.000 Ft

Slim logic karcsúsító, méregtelenítő testkezelés Győr kozmetika feszesítés, fogyás

Slim Logic

– karcsúsító, méregtelenítő testkezelés

Szeretnéd megelőzni a narancsbőr kialakulását? Szeretnél egy olyan testkezelést kipróbálni, amely valóban hatékony zsírbontó hatású, és még a vizesedést is csökkenti?

Slim Logic karcsúsító és méregtelenítő testkezelésem pont ilyen, sőt, ennél még sokkal több jótékony hatással is rendelkezik.

A Slim Logic testkezelés hatékonyan kombinálja a manuális technikákat, valamint a koffeinben gazdag termékek minden jótékony hatását. Aktívan segít megszüntetni a zsír, valamint a folyadék felhalmozódást a testben, amelyek idővel a narancsbőr kialakulásához vezetnek.

Miben segít a kezelés?

 • Csökkenti a vizesedést
 • Csökkenti a zsírt
 • Kisimítja a bőrt
 • Segít a fogyásban
 • Hatékony alakformálást tesz lehetővé
 • Segíti a folyadék elvezetést

A kezeléssorozat elvégzése után akár centiméterekkel csökkenhet a kezelt területek térfogata, csökken a narancsbőr, a bőr pedig simább, puhább és egyenletesebb lesz.

Hogyan épül fel a kezelés?

01 – A kezelés első lépéseként egy enzimatikus hámlasztást végzek, amely előkészíti a kezelendő bőrfelületet, és segíti a kezelés során használt aktív hatóanyagok bőrbe juttatását.

02 – Ezután következik a zsírcsökkentő masszázs, amely koffeinnel kombinálva megindítja a zsírégetést, mobilizálja és lebontja a zsírlerakódásokat.

03 – Utolsó lépésként következik a vizesedés elleni testmaszk, amely szauna hatással segíti a megfelelő folyadék elvezetést, valamint csökkenti a felhalmozódott víz mennyiségét a kezelt területen.

A kezelés során alkalmazott manuális masszázs technika egyedülálló hatékonysággal bontja le a felgyülemlett zsírt, ezáltal látványosan képes eltüntetni a narancsbőrt. Ennek a hatásnak a koffein ad plusz segítséget, ami tovább serkenti a zsírégető, valamint a zsírbontó folyamatokat.

Mennyibe kerül a Slim Logic karcsúsító, méregtelenítő testkezelés?

Slim Logic anticellulit és testkarcsúsítás (60 perc)

19.800 Ft

Q-Frequency rádiófrekvenciás testkezelés Győr kozmetika, szépségszalon

Q-Frequency rádiófrekvenciás testkezelés

Ha egy olyan hatékony gépi zsírbontó kezelést keresel, ami nemcsak a zsírszövet bontásában, de a karcsúsításban és a narancsbőr eltüntetésében is segít, akkor ne keress tovább, mert megtaláltad! Próbáld ki a Q-Frequency rádiófrekvenciás testkezelésemet, és élvezd az azonnali eredményeket.

A Q-Frequency Light által alkalmazott technológia piacvezető a kozmetikai iparban, titka az egyedi biokompatibilis energia átadáson alapul, amely a felhámon, valamint az alsó rétegen keresztül éri el a problémás sejteket, ezáltal képes azonnali reakciót kiváltani, valamint szemmel látható, és centiméterben is mérhető eredményeket garantálni. A készülék 500 kHz-es frekvencián működik, kapacitív módban, 100 W-os teljesítménnyel, amivel kiemelkedik a többi hasonló rádiófrekvenciás kozmetikai gép közül. Ennek a különleges technológiának köszönhetően a gép által generált hő nem a bőrfelszínen, hanem közvetlenül az emberi testben fog termelődni. Az epidermisz, valamint a bőr mélyebb rétegeinek stimulálására egyidőben képes, és mivel egyenletes hőt termel, így annak eloszlása is könnyebb, főleg a kisebb ellenállású zsírszövetekben.

Miben segít a kezelés?

 • A célzott karcsúsításban
 • A narancsbőr megszüntetésében
 • A zsírszövetek bontásában
 • A test körméretének csökkentésében

A kapacitív rádiófrekvenciás technológia segít, hogy a kezelés során felszabadított felesleges zsírok, és méreganyagok könnyedén távozhassanak a nyirokrendszeren keresztül. Az eredmény már az első kezelést követően is szemmel látható, de hosszantartó eredmények eléréséhez ebben az esetben is kúraszerű alkalmazást javaslok.

Ha neked is fontos, hogy:

 • Tested karcsú és feszes legyen
 • Örökre megszabadulj a zavaró narancsbőrtől
 • Sebészi beavatkozás nélkül érd el az álomalakod

Akkor Q-Frequency rádiófrekvenciás testkezelésemet mindenképp ki kell próbálnod!

Mennyibe kerül a Q-Frequency rádiófrekvenciás testkezelés?

Rádiófrekvenciás feszesítő kezelés (40 perc)

9.000 Ft

5 alkalmas bérlet (+1 alkalom ajándék)

45.000 Ft

10 alkalmas bérlet

70.000 Ft

Szeretettel várlak az eMZSé Beauty Szépségszalonban Győr szívében,

ahol a legjobb minőségű termékekkel és kiemelkedően hatékony szolgáltatásokkal őrzöm meg bőröd egészségét és fiatalságát! Vedd fel velem a kapcsolatot elérhetőségem egyikén, és foglalj időpontot még ma!