Detoxygene, Hydra Peeling arckezelés

Miért választottam aGuinot Institut Paris termékeit?

A Guinot márka 50 éves múltra tekint vissza, és több, mint 70 országban alkalmazzák a kozmetikusok a márka termékeit, illetve kezeléseit. Innovatív kutatások, egyedülálló termékfejlesztések, és szakemberek ezrei biztosítják a Guinot termékek és kezelések hatékonyságát, amely a világon szinte mindenhol a vendégek kedvence lett. Nem csoda, hiszen egyedülállóan hatékony kezelésekről van szó, melyekkel könnyedén megőrizhető a bőr egészsége, természetes feszessége, és fiatalsága.

Detoxygene méregtelenítő kezelés, Guniot arckezelés Győr szépségszalon
Guinot arckezelés, Guinot Institut Paris termékek, egészséges bőr, természetes feszesség, fiatalos bőr, Győr, eMZSé kozmetika, szépségszalon
Detoxygene méregtelenítő kezelés, Guniot arckezelés Győr szépségszalon

Detoxygene méregtelenítő kezelés

Próbáld ki ezt az egyedülállóan hatékony méregtelenítő kezelést, és élvezd a ragyogó, egészséges és fiatalos arcbőrt.

A rendkívül hatékony, és különleges hatóanyag kombinációnak köszönhetően egyszerűen, és könnyedén szabadíthatjuk meg a bőrt a méreganyagoktól, és egyéb szennyeződésektől, így a bőr megtisztul, feltöltődik oxigénnel, ragyogóvá, és egészségessé válik.

A kezelés évszaktól függetlenül bármikor elvégezhető, a szép, és tiszta arcbőrnek semmi sem szabhat gátat. A kezelés segít megvédeni a bőrt a különféle szennyező anyagok káros hatásaitól, eredményképpen pedig egy megfelelően hidratált, tonizált és tiszta bőrképet kapunk.

  Milyen lépésekből áll a kezelés?

  01 – Hámlasztás

  A különleges enzimes, valamint mechanikai peeling eltávolítja a szennyeződéseket, valamint az elhalt hámsejteket, ezáltal a bőr kisimul, a textúrája pedig láthatóan javul.

  02 – Méregtelenítő maszk használata

  A maszkban található zöld agyag szinte úgy működik, mint egy mágnes, magához vonza a káros anyagokat, ezáltal egyedülálló hatékonysággal méregteleníti a bőrt. Magas ásványi anyag tartalmának köszönhetően regeneráló, gyulladáscsökkentő, és bőrfiatalító hatása van.

  03 – Oxigenizáló masszázs

  Ez a speciális masszázs technika hatékonyan fokozza a bőr mikro keringését, javítja az anyagcsere folyamatokat, valamint a sejtek oxigénszállító képességét. A masszázs során alkalmazott szérum hatóanyagai növelik a sejtek oxigén felvételét, sejtszinten serkentik a metabolizmust, valamint biztosítják a sejtek egészséges működéséhez szükséges energiát.

  Mennyibe kerül a Detoxygene méregtelenítő kezelés?

  20.000 Ft (40 perc)

  Hydra peeling guinot arckezelés, hámlasztó kezelés, bőrfelszín javító arckezelés Győr szépségszalon

  Hydra Peeling hámlasztó kezelések

  Ha már régóta szeretted volna kipróbálni a hámlasztó kezeléseket, de kevésbé drasztikus megoldást keresel, mint az orvosi, bőrgyógyászati hámlasztás, akkor a Hydra Peeling kezelésemet neked ajánlom.

  A Hydra Peeling hámlasztó kezelés egy rendkívül hatékony megoldás, mégis kevesebb mellékhatással jár, mint egy bőrgyógyászati hámlasztás, amely sok esetben ráadásul fájdalmas is. A kezelés során gyümölcssavakkal, illetve mechanikai radírozással távolítom el a bőr felszínéről az elhalt hámsejteket. Hatékonyan segít elhalványítani az öregedés már látható jeleit, igazi gyógyír a fáradt, fakó arcbőrre.

  Miért ajánlom?

  • Nincs fájdalom
  • Nincs lábadozási idő
  • Nincsenek kellemetlen mellékhatások

  A kezelést követően mindenképpen használj fényvédő krémet, így nem kell bezárkóznod a négy fal közé, nyugodtan mehetsz bárhová.

  Miben segít a Hydra Peeling hámlasztó kezelés?

  • Eltávolítja az elhalt hámsejteket
  • Fokozza a bőr hidratáltságát még a mélyebb rétegekben is
  • Halványítja a pigmentfoltokat
  • Élettel telivé teszi a bőrt
  • Megújítja a bőrfelszínt
  • Csökkenti a ráncok mélységét

  Szalonomban bőrtípustól függően két különböző típusú kezelés közül is választhatsz, így biztosan azt kapod majd, amire a bőrödnek leginkább szüksége van.

  Hydra peeling guinot arckezelés, növényi savas hámlasztó kezelés, bőrfelszín javító arckezelés Győr szépségszalon

  Hydra Peeling növényi savas hámlasztás

  A sejtek közötti kötést növényi savakkal oldom fel, ezáltal a bőr láthatóan megújul. A kezelés rendkívüli módon táplálja és regenerálja a sejteket a bőr mélyebb rétegeiben is, helyreállítja annak természetes védőrétegét. A kezelés minden bőrtípusra ajánlott, pigmentfoltok halványítására kúraszerűen javaslom.

  A kezelés 3 lépésből áll:

  01 – Mélyrétegű hámlasztás, amely halványítja a pigmentfoltokat

  02 – Masszázs, amely stimulálja a sejtmegújító folyamatokat

  03 – Maszk, amely nyugtatja és táplálja a bőrt, helyreállítja annak védőrétegét

  Hydra Peeling dermabráziós kezelés

  Ezt a kezelést elsősorban érzékeny bőrű vendégeimnek javaslom, sokkal kíméletesebben távolíthatók el vele az elhalt hámsejtek a bőr felszínéről, mint a gyümölcssavas hámlasztás esetében. A savas hámlasztással ellentétben mechanikai hámlasztást alkalmazok, így az érzékeny bőrű vendégeim esetében is biztonsággal elvégezhető a kezelés.

  3 lépésben a tökéletesen tiszta, és egészséges arcbőrért:

  01 – Manuális hámlasztással, természetes cellulóz szemcsékkel és papaya kivonattal távolítom el az elhalt hámsejteket

  02 – Masszázs segítségével serkentem a sejtmegújító folyamatokat

  03 – Nyugtató és tápláló maszk segítségével helyreállítom a bőr védőrétegét

  Hydra peeling guinot arckezelés, dermabráziós hámlasztó kezelés, bőrfelszín javító arckezelés Győr szépségszalon

  Mindkét kezelés esetében, a tartós hatás érdekében három héten át heti egy kezelést javaslok.

  Mennyibe kerülnek a Hydra Peeling hámlasztó kezelések?

  23.000 Ft (50 perc)

  További Guniot arckezeléseink

  Szeretettel várlak az eMZSé Beauty Szépségszalonban Győr szívében,

  ahol a legjobb minőségű termékekkel és kiemelkedően hatékony szolgáltatásokkal őrzöm meg bőröd egészségét és fiatalságát! Vedd fel velem a kapcsolatot elérhetőségem egyikén, és foglalj időpontot még ma!