Hydradermie, Hydralift arckezelés

Miért választottam aGuinot Institut Paris termékeit?

A Guinot márka 50 éves múltra tekint vissza, és több, mint 70 országban alkalmazzák a kozmetikusok a márka termékeit, illetve kezeléseit. Innovatív kutatások, egyedülálló termékfejlesztések, és szakemberek ezrei biztosítják a Guinot termékek és kezelések hatékonyságát, amely a világon szinte mindenhol a vendégek kedvence lett. Nem csoda, hiszen egyedülállóan hatékony kezelésekről van szó, melyekkel könnyedén megőrizhető a bőr egészsége, természetes feszessége, és fiatalsága.

Hydradermie, Hydralift arckezelés bőrmegújító arckezelés Győr szépségszalon
Guinot arckezelés, Guinot Institut Paris termékek, egészséges bőr, természetes feszesség, fiatalos bőr, Győr, eMZSé kozmetika, szépségszalon
Hydradermie arckezelés bőrmegújító arckezelés Győr szépségszalon

Hydradermie kezelés

– a gyönyörű bőrért

Tiszta, egészséges, és ragyogóan gyönyörű bőrre vágysz? Próbáld ki a Guinot Hydradermie kezelést, amely azonnal felfrissíti és megújítja bőrödet!

A Hydradermie egy egész évben végezhető mélytisztító kezelés, amely azonnali, és látványos eredményeket garantál. Érdemes havonta fenntartó kezeléseket végezni, hogy egész évben megőrizhesd bőröd egészséges ragyogását. Ez a kezelés világszerte népszerű a vendégek körében, nem véletlen, hogy ez a kezelés hozta meg a világhírt a Guinot cégnek.

 

Mitől különleges a Hydradermie kezelés?

 • Az aktív hatóanyagok ionizáció segítségével jutnak be a bőr mélyebb rétegeibe
 • A kezelés során alkalmazott magas frekvencia oxigénnel és energiával tölti fel a sejteket
 • A személyre szabott maszk, és a nyugtató masszázs élettel telivé teszi a bőrt
 • Stimulálja a bőr saját, természetes megújulási folyamatait, ezért hatása hosszú távú, hónapról hónapra szebb bőrképet eredményez

A kezelést egy három alkalmas kúra elvégzésével kezdjük, de a hatás már az első alkalom után is látványos, és valóban tartós.

Ahhoz, hogy a bőr hosszú távon is tiszta, üde és fiatalos maradjon, fenntartó kezelések végzését javaslom, havi egy alkalommal.

A kezelés után bőröd:

 • Egészségessé válik
 • Fiatalosabbá válik
 • Ragyogóbbá válik

Mennyibe kerül a Hydradermie kezelés?

28.000 Ft (60 perc)

Hydralift bőrfeszesítő arckezelés bőrmegújító arckezelés Győr szépségszalon

Hydralift

– bőrfeszesítő kezelés

Szeretnéd eltüntetni a kimerültség, valamint az idő múlása okozta jeleket az arcodon? Próbáld ki az egyik leginnovatívabb feszesítő kezelésemet, és szabadulj meg az öregedés jeleitől.

Mitől különleges a Hydralift kezelés?

A hagyományos bőrfeszesítő kezelésekkel ellentétben, a kezelés nemcsak a hám szerkezetét, valamint az irha réteget erősíti meg, hanem stimulálja az arc izmait is, ezáltal feszesebb arcvonásokat eredményez, és javítja a bőrtónust is. Rendkívül hatékony, és eredményes kezelés, már az első alkalom után látványos fiatalító hatást érhetünk el vele.

Miben segít a Hydralift kezelés?

 • Felfrissíti a bőrt
 • Mélyen megdolgoztatja az arc izmait
 • Erősíti a sejt aktivitást
 • Megemeli az arc vonalait

A kezelés olyan, mint egy gyengéd edzés, hiszen az arc izmait is megdolgoztatja, ennek köszönhető az igazán látványos fiatalító hatás. A kezelést három alkalommal javaslom elvégezni, így hosszan tartó eredményeket érhetünk el, tű használata nélkül.

Hogyan épül fel a kezelés?

01 – Méregtelenítés

Gömb elektródákkal végzett simító mozdulatokkal enyhítem a bőr feszültségét, ezáltal élénkül a vérkeringés, a méreganyagok pedig távoznak.

02 – Izomstimulálás

Az izmok gyengéd tornáztatásával segítek visszanyerni a természetes tónusukat, aminek köszönhetően az arc vonalai kisimulnak.

03 – Modelling masszázs

Ez a különleges masszázs táplálja, revitalizálja, és feszessé teszi a bőrt.

Mennyibe kerül a Hydralift bőrfeszesítő kezelés?

28.000 Ft (60 perc)

További Guniot arckezeléseink

Szeretettel várlak az eMZSé Beauty Szépségszalonban Győr szívében,

ahol a legjobb minőségű termékekkel és kiemelkedően hatékony szolgáltatásokkal őrzöm meg bőröd egészségét és fiatalságát! Vedd fel velem a kapcsolatot elérhetőségem egyikén, és foglalj időpontot még ma!