!QMS tiszta oxigénes arcfeszesítés

Miért döntöttem a QMS Medicosmetics termékei mellett?

Ezt az egyedülálló kozmetikai márkát Dr Erich Schulte német plasztikai sebész professzor álmodta meg több, mint 30 évvel ezelőtt. Azóta a QMS Medicosmetics a kollagénes, szike nélküli arcfiatalítás úttörője. Orvoskozmetikai termékeik négyszer nyertek már világdíjat, a kollagénnel végzett kutatásaiknak köszönhetően olyan hatékony termékeket és eljárásokat fejlesztettek ki, amelyek plasztikai beavatkozás nélkül garantálják a hatékony, és látványos arcfiatalítást. Innovatív termékeiknek, valamint az azzal végzett kezeléseknek köszönhetően vendégeim bőrét látványosan feszesebbé, fiatalosabbá, és rugalmasabbá tudom tenni.

A szabadalmaztatott, innovatív kollagén beviteli eljárásnak köszönhetően igazán hatékony kezeléseket tudok végezni, melyekkel könnyedén, és fájdalommentesen őrizhetem meg bőröd feszességét és fiatalságát, mindezt ráadásul teljesen természetes módon.

 

QMS tiszta oxigénes, frissító, bőrfeltöltő kezelés, arckezelés, győr, szépségszalon
qms cosmetics, activator, arcfiatalítás, arcfiatalító kezelés, arckezelés, győr, szépségszalon

!QMS Pure Oxigén kezelés

A QMS Medicosmetics által kifejlesztett Oxygen Energy kozmetikai készülék 98%-os tisztaságú oxigénnel működik, amelynek segítségével egy igazán különleges, és egyedülálló bőrfeltöltő kezelést tudunk elvégezni. Ennek a forradalmi technológiának köszönhetően, a bőr legmélyebb rétegeiben jutva stimuláljuk a sejtregenerációs folyamatokat, a bőr látványosan feltöltődik, és újra megtelik élettel.

QMS tiszta oxigénes, frissító, bőrfeltöltő kezelés, arckezelés, győr, szépségszalon

Milyen jótékony hatásai vannak a kezelésnek?

E

Látványosan felfrissíti a bőrt

E

Megemeli a tónusokat

E

Feszesíti a barázdált területeket

E

Feltölti a bőrt

E

Ragyogóvá teszi a tekintetet

E

Feszesíti a bőrt

A kezelés első lépéseként alaposan megtisztítjuk a bőrt, majd a hámlasztással és egy algás méregtelenítő maszkkal megnyitjuk a bőr pórusait. Ezután következik az értékes hatóanyagok bevitele, a nappali vagy az éjszakai kollagén szérum. A kezelést a színtiszta oxigén felvitelével folytatjuk, majd egy kollagén aktiváló maszkot viszünk fel, ami a kollagén termelődést stimulálja. Az arckezelés lezárásaképpen egy pihentető, kellemes relaxáló arc és dekoltázs masszázst végzek hyaluronsavas habbal, így nemcsak bőröd telik meg újra élettel, de a lelked is megpihen egy hosszú, és fárasztó nap után.

Mennyibe kerül a Pure Oxigene kezelés?

55.000 Ft (90 perc)

További !QMS arckezeléseink

Szeretettel várlak az eMZSé Beauty Szépségszalonban Győr szívében,

ahol a legjobb minőségű termékekkel és kiemelkedően hatékony szolgáltatásokkal őrzöm meg bőröd egészségét és fiatalságát! Vedd fel velem a kapcsolatot elérhetőségem egyikén, és foglalj időpontot még ma!