!QMS fahéjas arcfeszesítő
SK-Alpha kezelés

Miért döntöttem a QMS Medicosmetics termékei mellett?

Ezt az egyedülálló kozmetikai márkát Dr Erich Schulte német plasztikai sebész professzor álmodta meg több, mint 30 évvel ezelőtt. Azóta a QMS Medicosmetics a kollagénes, szike nélküli arcfiatalítás úttörője. Orvoskozmetikai termékeik négyszer nyertek már világdíjat, a kollagénnel végzett kutatásaiknak köszönhetően olyan hatékony termékeket és eljárásokat fejlesztettek ki, amelyek plasztikai beavatkozás nélkül garantálják a hatékony, és látványos arcfiatalítást. Innovatív termékeiknek, valamint az azzal végzett kezeléseknek köszönhetően vendégeim bőrét látványosan feszesebbé, fiatalosabbá, és rugalmasabbá tudom tenni.

A szabadalmaztatott, innovatív kollagén beviteli eljárásnak köszönhetően igazán hatékony kezeléseket tudok végezni, melyekkel könnyedén, és fájdalommentesen őrizhetem meg bőröd feszességét és fiatalságát, mindezt ráadásul teljesen természetes módon.

 

qms cosmetics, !QMS fahéjas arcfeszesítő SK-Alpha kezelés , arcfiatalítás, arcfiatalító kezelés, arckezelés, győr, szépségszalon
qms cosmetics, activator, arcfiatalítás, arcfiatalító kezelés, arckezelés, győr, szépségszalon

A fahéj melegítő és fertőtlenítő hatását használja legújabb téli arckezelésem, amely hihetetlenül látványos módon, és azonnal életre kelti a bőrt.

Az SK-Alpha egy olyan különleges feszesítő kezelés, amely hatékonyan kelti életre a fakó, élettelen és száraz bőrt. A fahéj nemcsak finom illatával, hanem egyedülálló hatékonyságával teszi semmissé a fáradtság látható jeleit. Kifejezetten a téli száraz, és hideg időben ajánlom ezt a kezelést, amikor is a bőrünknek több törődésre van szüksége, mint bármikor az évben.

qms cosmetics, !QMS fahéjas arcfeszesítő SK-Alpha kezelés , arcfiatalítás, arcfiatalító kezelés, arckezelés, győr, szépségszalon

Mitől különleges?

E

Bársonyosan puhává teszi a bőrt

E

Minden bőrtípusra kiválóan alkalmazható

E

Ragyogóvá teszi a bőrt

E

Újra élettel telivé teszi a fakó, fáradt és sápad bőrt

Extra dózisban juttatja a frissességet az arcbőrbe, melyet a fahéjas maszk fő alkotóeleme, a fahéjolaj tesz még hatékonyabbá. A melegítő hatású maszk stimulálja a mikrokeringést, ezáltal életet visz a fakó, sápadt arcbőrbe. A maszk hatékonyságát tovább növeli egy az arcra helyezett alufólia maszk is, amit a bőr egyedi igényeire szabva tovább dúsítunk kollagén szérummal is, így nemcsak üde, és egészséges, hanem fiatalosabb arcbőrt kapunk.

A melegítő hatású maszk után vissza hűtjük a bőrt egy különleges alga maszk pakolással, ami megnyugtatja, és feltölti nedvességgel a bőrt, valamint ellátja megfelelő mennyiségű és minőségű vitaminokkal és ásványi anyagokkal. A kezelés hatása azonnal látható, így akár egy különleges alkalom előtt közvetlenül is elvégezhető.

Mennyibe kerül az SK – Alpha kezelés?

37.000 Ft (75 perc)

További !QMS arckezeléseink

Szeretettel várlak az eMZSé Beauty Szépségszalonban Győr szívében,

ahol a legjobb minőségű termékekkel és kiemelkedően hatékony szolgáltatásokkal őrzöm meg bőröd egészségét és fiatalságát! Vedd fel velem a kapcsolatot elérhetőségem egyikén, és foglalj időpontot még ma!