!QMS NEO Tissudermie
anti-aging kezelés érett bőrre

Miért döntöttem a QMS Medicosmetics termékei mellett?

Ezt az egyedülálló kozmetikai márkát Dr Erich Schulte német plasztikai sebész professzor álmodta meg több, mint 30 évvel ezelőtt. Azóta a QMS Medicosmetics a kollagénes, szike nélküli arcfiatalítás úttörője. Orvoskozmetikai termékeik négyszer nyertek már világdíjat, a kollagénnel végzett kutatásaiknak köszönhetően olyan hatékony termékeket és eljárásokat fejlesztettek ki, amelyek plasztikai beavatkozás nélkül garantálják a hatékony, és látványos arcfiatalítást. Innovatív termékeiknek, valamint az azzal végzett kezeléseknek köszönhetően vendégeim bőrét látványosan feszesebbé, fiatalosabbá, és rugalmasabbá tudom tenni.

A szabadalmaztatott, innovatív kollagén beviteli eljárásnak köszönhetően igazán hatékony kezeléseket tudok végezni, melyekkel könnyedén, és fájdalommentesen őrizhetem meg bőröd feszességét és fiatalságát, mindezt ráadásul teljesen természetes módon.

 

!QMS NEO Tissudermie anti-aging kezelés érett bőrre, arcfiatalítás, arcfiatalító kezelés, arckezelés, győr, szépségszalon
qms cosmetics, activator, arcfiatalítás, arcfiatalító kezelés, arckezelés, győr, szépségszalon

Ha érett bőrre keresel egy valóban működő, és szemmel látható eredményeket garantáló arckezelést, és nem szeretnél sebészkés alá feküdni, akkor Neo Tissudermie kezelésemet mindenképpen próbáld ki.

A Neo Tissudermie kezelés kifejezetten az érett bőr kezelésére lett kifejlesztve, hatékonyan veszi fel a harcot az öregedés jeleivel szemben. Stabilizáló és tonizáló hatása miatt tökéletesen alkalmas bőrfeszesítésre, bőrfiatalításra. Kiválóan alkalmas a nyak, dekoltázs, valamint az arcbőr kezelésére. Egy rendkívül hatékony és intenzív emulzió segítségével fokozzuk a kezelés hatékonyságát, így az eredmények nem csak szemmel láthatóak, de tartósak is maradnak.

!QMS NEO Tissudermie anti-aging kezelés érett bőrre, arcfiatalítás, arcfiatalító kezelés, arckezelés, győr, szépségszalon

Miben segít a kezelés?

E

Rendkívüli mértékben feszesíti az érett bőrt

E

Azonnali, és látványos eredményeket garantál már egyetlen kezelés után is

E

A különleges maszkos koktélnak köszönhetően mélyen hidratálja a kezelt területet

E

Hatására az arcbőr újra ragyogó, fiatalos és üde lesz

A kezelést követően minden vendégemnek javaslom az otthoni, fenntartó kezelést, amellyel növelni tudjuk a szalonban elvégzett ránctalanító kezelés hatékonyságát és tartósságát.

Valóban működő anti-aging kezelés, amely sebészkés használata nélkül teszi üdévé és fiatalossá bőröd.

Mennyibe kerül a Neo Tissudermie kezelés?

66.000 Ft (90 perc)

További !QMS arckezeléseink

Szeretettel várlak az eMZSé Beauty Szépségszalonban Győr szívében,

ahol a legjobb minőségű termékekkel és kiemelkedően hatékony szolgáltatásokkal őrzöm meg bőröd egészségét és fiatalságát! Vedd fel velem a kapcsolatot elérhetőségem egyikén, és foglalj időpontot még ma!