!QMS Pre-Vacation Hydra Plus
nedvességpótló kezelés

Miért döntöttem a QMS Medicosmetics termékei mellett?

Ezt az egyedülálló kozmetikai márkát Dr Erich Schulte német plasztikai sebész professzor álmodta meg több, mint 30 évvel ezelőtt. Azóta a QMS Medicosmetics a kollagénes, szike nélküli arcfiatalítás úttörője. Orvoskozmetikai termékeik négyszer nyertek már világdíjat, a kollagénnel végzett kutatásaiknak köszönhetően olyan hatékony termékeket és eljárásokat fejlesztettek ki, amelyek plasztikai beavatkozás nélkül garantálják a hatékony, és látványos arcfiatalítást. Innovatív termékeiknek, valamint az azzal végzett kezeléseknek köszönhetően vendégeim bőrét látványosan feszesebbé, fiatalosabbá, és rugalmasabbá tudom tenni.

A szabadalmaztatott, innovatív kollagén beviteli eljárásnak köszönhetően igazán hatékony kezeléseket tudok végezni, melyekkel könnyedén, és fájdalommentesen őrizhetem meg bőröd feszességét és fiatalságát, mindezt ráadásul teljesen természetes módon.

 

!QMS Pre-Vacation Hydra Plus nedvességpótló kezelés, hidratáló kezelés száraz bőrre, arckezelés, győr, szépségszalon
qms cosmetics, activator, arcfiatalítás, arcfiatalító kezelés, arckezelés, győr, szépségszalon

Ha neked is problémát okoz a dehidratált bőr, esetleg sokat utazol, vagy sokat éri napsütés az arcbőrödet,

akkor próbáld ki Pre-Vacation Hydra Plus kezelésemet, mellyel könnyedén pótolhatjuk vissza bőröd elvesztett nedvességtartalmát.

A bőr megfelelő nedvességtartalma kiemelten fontos, hiszen, ha nem foglalkozunk ezzel eleget, sokkal nehezebb a kezelés, mint maga a megelőzés. Ez a nedvességpótló, mélyhidratáló arckezelés kifejezetten a dehidratált arcbőrnek nyújt azonnali enyhülést.

!QMS Pre-Vacation Hydra Plus nedvességpótló kezelés, hidratáló kezelés száraz bőrre, arckezelés, győr, szépségszalon

Kinek ajánlom?

E

Aki épp most készül nyaralni, vagy most érkezett haza

E

Akinek szüksége van egy kis extra hidratálásra

E

Aki szeretne egy kis extra frissességet adni bőrének

Ha te is látod magadon a dehidratált bőr első jeleit, mindenképpen próbáld ki kezelésemet, amely azonnali, és látványos eredményeket garantál. Egy kellemes frissítő kezelés, amely feltölti ásványi anyagokkal a bőrt, visszaállítja annak természetes hidratáltsági szintjét, aminek köszönhetően az arcbőr visszanyeri természetes szépségét, ragyogását, és rugalmasságát.

Mennyibe kerül a QMS Pre Vacation – Hydra Plus kezelés?

27.000 Ft (50 perc)

További !QMS arckezeléseink

Szeretettel várlak az eMZSé Beauty Szépségszalonban Győr szívében,

ahol a legjobb minőségű termékekkel és kiemelkedően hatékony szolgáltatásokkal őrzöm meg bőröd egészségét és fiatalságát! Vedd fel velem a kapcsolatot elérhetőségem egyikén, és foglalj időpontot még ma!