!QMS Relax nyugtató arckezelés

Miért döntöttem a QMS Medicosmetics termékei mellett?

Ezt az egyedülálló kozmetikai márkát Dr Erich Schulte német plasztikai sebész professzor álmodta meg több, mint 30 évvel ezelőtt. Azóta a QMS Medicosmetics a kollagénes, szike nélküli arcfiatalítás úttörője. Orvoskozmetikai termékeik négyszer nyertek már világdíjat, a kollagénnel végzett kutatásaiknak köszönhetően olyan hatékony termékeket és eljárásokat fejlesztettek ki, amelyek plasztikai beavatkozás nélkül garantálják a hatékony, és látványos arcfiatalítást. Innovatív termékeiknek, valamint az azzal végzett kezeléseknek köszönhetően vendégeim bőrét látványosan feszesebbé, fiatalosabbá, és rugalmasabbá tudom tenni.

A szabadalmaztatott, innovatív kollagén beviteli eljárásnak köszönhetően igazán hatékony kezeléseket tudok végezni, melyekkel könnyedén, és fájdalommentesen őrizhetem meg bőröd feszességét és fiatalságát, mindezt ráadásul teljesen természetes módon.

 

!QMS relax, nyugtató, tápláló, hidratáló kezelés fáradt bőrre, arckezelés, győr, szépségszalon
qms cosmetics, activator, arcfiatalítás, arcfiatalító kezelés, arckezelés, győr, szépségszalon

Bőröd szomjazik egy kis extra táplálásra?

Szeretnél kipróbálni egy nyugtató, testet és lelket is feltöltő kezelést, amely segít visszaadni arcbőröd ragyogását, üdeségét és fiatalságát?

Relax kezelésem pont ilyen, nem véletlenül vendégeim egyik legnagyobb kedvence.

QMS Relax arckezelésem egy különleges nyugtató, tápláló kezelés, amely az oxigén erejével kiegészítve segít regenerálni és megnyugtatni a fáradt bőrt. Finom, pozitív rezgésekkel segít megteremteni a test és a lélek egyensúlyát, miközben mélyen ápolja és hidratálja az arcbőrt. Ezek a pozitív rezgések segítenek harmonizálni a női energiákat, amikor azok már nincsenek egyensúlyban, és a legnagyobb szükség lenne rá. Blokkolják a negatív energiákat, miközben a kezelés során alkalmazott tiszta oxigén revitalizálja és feltölti a bőrt élettel és energiával.

!QMS relax, nyugtató, tápláló, hidratáló kezelés fáradt bőrre, arckezelés, győr, szépségszalon

Miben segít a kezelés?

E

Akinek a fáradtság jelei már az arcbőrén is nyomot hagynak

E

Akinek szüksége van egy kis testi-lelki feltöltődésre

E

Aki szeretné, hogy bőre újra megteljen élettel

E

Aki ragyogó, és üde arcbőrre vágyik

Próbáld ki QMS Relax kezelésemet, és töltődj fel energiával kívül belül!

Mennyibe kerül a QMS Relax kezelés?

44.000 Ft (60 perc)

További !QMS arckezeléseink

Szeretettel várlak az eMZSé Beauty Szépségszalonban Győr szívében,

ahol a legjobb minőségű termékekkel és kiemelkedően hatékony szolgáltatásokkal őrzöm meg bőröd egészségét és fiatalságát! Vedd fel velem a kapcsolatot elérhetőségem egyikén, és foglalj időpontot még ma!