Nouveau Lashes szempilla hosszabbítás

A Nouveau Lashes egy korszerű tartós szempilla hosszabbítás, mely eredménye hosszabb, sűrűbb és teljesen természetes hatású szempillák.

Lágy, ívelt, elvékonyított végű szempillák - csakúgy, mint a természetes pillák Izgalmas, újszerű, csábító - hírességek által imádott, és tökéletesen alkalmas arra, hogy tekintetének megadja a WOW hatást.

A Nouveau Lashes nem hasonlít a hagyományos műszempillához

A hagyományos műszempillák sorban vagy tincsekben helyezhetők fel közvetlenül a szemhéjra, olyan ragasztóval, mely száradáskor megkeményedik. Nem pusztán látványosan mű hatásúak, de nehezek, kényelmetlenek, károsíthatják a természetes szempillákat, és rövid ideig tartanak. Ezzel szemben a Nouveau Lashes gyönyörű, hosszantartó és rendkívül kényelmes.

Láthatóan súlytalanok és egyesével applikáljuk a saját szempillákhoz

A Nouveau Lashes pillák teljes mértékben illeszkednek a saját szempillákhoz. Az eredmény hosszabb, vastagabb természetes pillák, melyek viselete abszolút kényelmes és akár 2 hónapig is tarthatnak, szemben a néhány nappal.

A szempilla spirál elhagyható

A Nouveau Lashes pillák sötétebbek a természetes pilláknál, így nincs szükség a szempilla spirálra, de ez nem azt jelenti, hogy használatuk tilos. Természetesen a Nouveau Lashes viselete során nyugodtan zuhanyozhat, úszhat, sminkelhet, alhat anélkül, hogy félnie kéne a leesésüktől.