Görgő-szívófejes masszázstechnika, a kötőszövet újjászületéséért.

Egy igazán hatásos kezelési módszer, mely egyesíti magában a vákum masszázs és a "görgő stimulációs" kezelési technikák előnyeit.

A Starvac masszázskezelésről

A vákuumhatás és annak időbeli változása során létrejövő pulzálás és masszírozás hatására a teljes nyirokkeringés, és a vérkeringés egyaránt javul. Ez rendkívül előnyös élettani hatásokat gyakorol a sejtek és szövetek megjavult anyagcsere folyamatain keresztül, mely nagymértékben hozzájárul a felhalmozódott zsírok gyorsabb lebontásához és az egészséges kötőszövet eléréséhez a szervezetben.

A nyirokáramlás intenzív növelése a sejt közötti tér és nyirokerek között erősen salaktalanító, méregtelenítő és ödéma csökkentő hatású. A készülék speciális, szabadalmazott kiegészítőinek és személyre szabható széleskörű beállításainak, valamint terapeutáink professzionális masszázstechnikájának köszönhetően Ön fájdalommentesen és gyorsan megszabadulhat a kötőszövetében és lágyszövetében felhalmozódott méreganyagok jelentős részétől.

Kérdések - Válaszok

Mik azok a méreganyagok?

A méreganyagok olyan melléktermékek a szervezetben, amelyek a lágyszövetben halmozódnak fel, és tárolódnak. A felhalmozódásuk főként az életkor, a betegségek, a gyógyszerek, a stressz, a helytelen étrend, a dohányzás, az alkoholfogyasztás, a testmozgás hiányának következménye. A toxikus anyagok nagymértékben gátolják a természetes kollagén és elasztin funkciókat, mely a kötőszövet és a bőr petyhüdt, megereszkedett állapotát eredményezik. Ez a folyamat végső soron a jól ismert cellulit kialakulásához vezet. 
A Starvac masszázskezelés során a kapillárisok átjárhatósága fokozódik, az oxigénnel telitett friss vér a kezelési helyre áramlik, majd az elhasznált salakanyag tartalmú testnedvek a vénák és nyirokerek segítségével a szervezet kiválasztó rendszerein keresztül távoznak.

Segít a Starvac kezelés a cellulit megszűntetésében?

Manapság a cellulit egy jól ismert szó, amit méreganyaggal telt zsíros lerakódásokként definiálhatunk.
Mivel a cellulit egy olyan rendellenes állapot, amely a bőrt szilárdan tartó kötőszövet struktúrák lassú tönkremenetelét okozza, a létrejött cellulitnak normál étrend és hagyományos testmozgások segítségével történő megszűntetése rendszerint nem lehetséges. A Starvac masszázskezelés garantáltan segít a rendellenes állapot megállításában és visszafordításában, a kiváltó ok, vagyis a túlzott méreganyag felhalmozódások kiküszöbölésével, valamint a kötőszövet áteresztőképességének javításával.
A testben a cellulit fokozatosan, hosszú idő alatt alakul ki, így nem is tűnhet el egy-két kezelés hatására annak ellenére, hogy a kezeléseink rendkívül látványos eredményeket mutatnak. A cellulit fokától függően testre szabott kezeléssorozat vezet megfelelő eredményre.

Hogyan lehet Starvac masszázst végeztetni?

Először is telefonáljon, és kérjen időpontot. Szakemberünk meg fogja kérni, hogy töltsön ki egy kérdőívet. Diagnosztizálja Önt, majd megbeszéli az elérendő célokat. Szakemberünk ezután kb. 40-45 percen keresztül masszírozza az Ön testét a készülékkel több kezelőfej alkalmazásával. Megemeli a petyhüdt popsi feleket, behúzza a derekat, karjait visszafeszesítve - testszobrászként ideális alakra formálja kontúrjait. Akár az Ön fájós hátát, derekát, vállait is professzionálisan kezeli.
Miután felöltözött, szakemberünk megbeszéli Önnel a kezelés utáni teendőket. A teljes testkezelés körülbelül egy órát vesz igénybe.

Mennyit fogok fogyni?

A Starvac masszázskezelések elsősorban a testméretek csökkentésére, a kötőszövet keringésének helyreállítására és nem a súly csökkentésére tervezték. Az átlagember mérete általában egy-két ruhaméretet csökken az első kezeléssorozatot követően, a vendég adottságaitól függően. Az elért eredmények a kezelések utáni napokban fokozódnak. Az urak által is kedvelt masszázs jelentős mértékben csökkenti a has méreteket.

Tartós lesz a méretcsökkenés?

Tapasztalataink szerint a méretcsökkenés addig marad meg, amíg Ön nem szed fel extra súlyt. Hosszantartó eredmények megőrzése érdekében időnként egy-egy fenntartó kezelés ajánlott.

Biztonságos a Starvac masszázs és nem lesz kellemetlen?

Készülékünk valamennyi masszázsfunkciója gondosan tesztelt. A Starvac masszázs egyáltalán nem lesz kellemetlen, már nyoma sincs a hagyományos gépeknél tapasztalható kapilláris sérüléseknek, fájdalmaknak vagy elszíneződéseknek. Minden a Starvac SP2 készüléket jogosultan kezelő szakember saját nevére kiállított diplomával rendelkezik, mely igazolja a megszerzett képesítést. A készülék különleges és szabadalmilag védett kiegészítői (kétkamrás szívócsészék, görgős kezelőfejek) garantálják a tökéletes hatású, biztonságos kezelést az első pillanattól.

Mit tesz a Starvac masszázs a bőrömmel?

A masszázs kitisztítja, és intenzíven méregteleníti a bőrt –vendégeink elmondása szerint bőrüket nagyon puhának, simának és feszesebbnek érzik a masszázst követően. Sok vendégünk már csak a méregtelenítő és keringést javító hatásáért is kedvelik a Starvac masszázst.

Segít a masszázs halványítani a nyúlási csíkokat?

Igen! A bőr megfeszülésének eredményeképpen, elhalványodnak, és kevésbé észrevehetőek lesznek a terhességi csíkok és műtéti hegek.

Végezhető-e a kezelés visszeres lábon?

Az akut gyulladásban lévő fájdalmas visszereket nem kezeljük, azonban minden eyéb esetben hasznos a kezelés a végtag keringése szempontjából.

Hány kezelésre lesz szükségem?

Ez attól függ, hogy mik az Ön céljai. Mennyire laza a bőre, milyen gyorsan gyűlnek újra össze a méreganyagok, milyen fokozatú a cellulitja, és hogy csak méretet akar-e csökkenteni, vagy teljes méregtelenítést szeretne fogyással.
A Starvac kezelés rendkívül hatékony. 12-15 masszázskezelésből álló kúra általában optimális hatást fejt ki, heti 2-3 naponta ismételve. Az Ön elvárásainak és egyéni adottságainak függvényében szakemberünk segít a megfelelő kezelési terv kialakításában, valamint ellátja Önt a kezelés utáni tanácsokkal, étkezésre és folyadékfogyasztásra vonatkozó tudnivalókkal.