A korábban csak a gyógyászatban ismert technológiák bevonásával a ma ismert legkorszerűbb bőrkezelési módszer arcra és testre egyaránt a mikrodermabrázió. Alkalmazásával gyors, látványos és tartós eredmény érhető el a ráncok, szarkalábak, aknék, hegek, pigmentzavarok, öregségi foltok, striák és más bőrsérülések kezelésekor. Az új kezelési technika három fő építőeleme a mikrodermabrázió, az ultrahang és az enzimek.

A mikrodermabrázió eltávolítja az elhalt szarusejteket a mikrokristályokkal, amelyeket a nagy sebességű sűrített levegő juttat a bőr felszínére, így jelentősen javul a hatóanyag-felvevő képessége, valamint a megújulási folyamatok is felgyorsulnak. A kezelés fájdalommentes, nincsenek mellékhatások, maradandóan gyógyíthatóak a hegek és a tág pólusú bőrök is.

Miután előkészítettük a bőrt a hatóanyagok tökéletes befogadására, jöhet a feltöltés. Nagy frekvenciájú ultrahanggal enzimkomplexeket juttatunk a bőr mélyebb rétegeibe a bőr problémájától függően. Ezek a speciális enzimek gyorsítják és szabályozzák a sejtfunkciókat. Növelik az oxigénellátást, antioxidáns hatásuk miatt aktíválják és stimulálják a sejteket, gyosítják a sejtanyagcserét, valamint regenerálják a bőrt. A szükséges kezelések elvégzése után akár 49 %-al is csökkenhet a ráncmélység és a bőr érdessége.