"Fiatalító - Lifting" kezelés

A Liftosome kezelés a bőr feszességét és fiatalosságát állítja helyre a Pro-Collagen koncentrátum és a Thermolift maszk hatása által. Az arc gyengéd letisztítása után kozmetikusa először a Pro-Collagen koncentrátumot alkalmazza a bőrén, majd a Thermolift Maszkot, aminek megfelelő hatása elősegíti az aktív hatóanyagok mély behatolását a bőrbe. A Liftosome kezelés intenzív kúraként javasolt vagy a Hydradermie és a Beaute Neuve kezelés kiegészítőjeként.

Újjáépíti a bőr szerkezetét és kifeszesíti a vonalakat

Az idő előre haladtával és a fáradtság jeleként a bőr megereszkedik és veszít rugalmasságából. A Liftosome kezelés fiatalosságot és feszességet ad a bőrnek eltörölve korának jeleit. A Liftosome kezelés helyreállítja a ragyogását és vitalitását, eltünteti a fáradtság jeleit. Kozmetikusa egy személyre szabott kezelést nyújt a Pro-Collagénnel, amely helyreállítja a bőr rugalmasságát. A kezelés alatt a Thermolift Maszk gyengéd melege új energiával látja el és regenerálja a bőr feszességét. A kezelés végén örömmel fogja tapasztalni, hogy bőre fiatalosan ragyog, relaxált és feszes lesz.

PRO Collagen Koncentrátum
Kozmetikusa Pro Collagen Koncetrátumot használ, amely elősegíti és megőrzi bőre rugalmasságát.

Thermolift Maszk
A Thermolift Maszk által generált gyengéd meleg hatás elősegíti az aktív hatóanyagok bejutását a bőr mély rétegeibe. Megkeményedés alatt feszesítő hatást fejt ki.

Anti-Age Szérum
A kezelés végén alkalmazott gyengéd masszázs és az Anti-Age Szérum hatóanyagai kisimítják a ráncokat és oxigénnel látják el a bőrsejteket a feszesítő hatásért.