A korszerű feszesítő kezelés

Az idő múlása és a kimerültség jelei miatt az arc vonalai keményebbé, kevésbé kifinomultabbá válnak és az öregedés jelei megjelennek az arcbőrön. Egészen mostanáig a feszesítő kezelések kizárólag a bőr felépítésén dolgoztak, helyreállítva a hám szerkezetét és erősítve az irharéteget. A HYDRADERMIE LIFT ehhez képest egy forradalmi fiatalító kezelés, amely stimulálja az arc izmait, új tónust és feszesebb arcvonásokat adva neki.

A feszesítő kezelés jelei már az első alkalom után láthatók

A HYDRADERMIE LIFT egy olyan kezelés, amely felfrissíti a bőrt és mélyen megdolgoztatja az arc izmait. Az izmok így visszanyerhetik tónusukat, feszességüket, a sejtaktivitás felerősödik és ezek hatására az arc vonalai megemelkednek. A HYDRADERMIE LIFT kezelés hasonlít egy gyengéd testépítéshez azáltal, hogy megmozgatja az arc izmait, megemeli az arcvonásokat, így az arcnak fiatalos megjelenést kölcsönöz. A kezelés végeztével az arca simábbnak és feszesebbnek fog látszani. Próbálja ki a tükör tesztet és látni fogja a különbséget! A három alkalommal megismételt HYDRADERMIE LIFT kezelési kúrát követően az arc láthatóan fiatalabbá válik... injekciók nélkül!

Méregtelenítés - A kozmetikus gömb elektródákkal végzett gyakorlott simító mozdulatai által az arcon a bőr feszültsége láthatóan enyhülni kezd, a vérkeringés megélénkül és a méreganyagok eltávoznak.

Izomstimulálás - A folyamat során az izmok gyengéd tornáztatásával azok visszanyerik tónusukat és az arc vonalai kisimulnak.

Modelling masszázs - A kozmetikus modelling masszázzsal egészíti ki a kezelést, amely táplálja, revitalizálja, erősíti és feszessé teszi a bőrt.

HYDRADERMIE LIFT YEUX amely megfiatalítja a szem környékét

A fiatalos szemkörnyékért kozmetikusa hatásos, de gyengéd megoldást ajánl. HYDRADERMIE LIFT YEUX kezeléssel specifikusan a szemkörnyéki izmokat dolgoztatjuk meg új tónus és feszességet adva nekik. Már az első alkalom után az apróbb ráncok eltűnnek, a szarkalábak kisimulnak és a szem fiatalosan ragyogóvá válik.