Az ionizáció a kezelést még aktívabbá teszi

A HYDRADERMIE egy különleges GUINOT kezelés. Kevesebb, mint egy órán belül bőre tökéletesen újnak látszik. A havi fenntartó kezelésekkel a bőre tisztább, egészségesebb és ragyogóan gyönyörűbb lesz egész éven át. Bőrtípusának és szépségápolási szükségleteinek megfelelően öt különböző kezelés közül választhat. A HYDRADERMIE kezeléseket kizárólag gyakorlott, speciálisan képzett kozmetikusok végzik. Akár New Yorkban, Londonban, Hong Kongban, Sydneyben, Torontóban, Madridban vagy Rómában látogat el egy GUINOT szalonba, biztos lehet benne, hogy a HYDRADERMIE kezelés meg fog felelni az elvárásainak.

A bőre már a kezelés végeztével gyönyörűbb lesz

A HYDRADERMIE kezelést követően próbálja ki a tükör tesztet. Az arca láthatóan kipihenté, nyugodttá válik és "jól fogja érezni magát a bőrében". A kozmetikusa által ajánlott HYDRADERMIE programot követően észre fogja venni bőrén a kezelés előnyös hatásait. A javasolt három alkalmas kúrával, vagy a havi fenntartó kezelésekkel a HYDRADERMIE a leghatásosabb mélytisztító kezelés a bőre számára. Havi kezelésekkel bőre tisztábbá, simábbá és fiatalosabbá válik - ami egy olyan titok, amelyet a világon számos, magas elvárású nő és kozmetikus fedezett fel közösen a GUINOT-val.

Ionizáció - A gyengéd elektromos terápia és a görgők finom masszázs mozdulatai elősegítik a növényi alapú hatóanyagok behatolását a bőr mélyebb rétegeibe, mélyen tisztítva azt és felfedve a belső szépségeit.

Oxigén kezelés - Ezt követően a magas frekvencia oxigénnel és energiával tölti fel a sejteket, mindemellett antibakteriális hatása van.

Feszesítő masszázs - A személyre szabott maszk és a nyugtató masszázs élettel telivé varázsolja a bőrt, így az arc kiegyensúlyozottá, egészségessé és ragyogóvá válik.