Innovatív bőrfiatalítás! Injekciómentes hyaluronplasztika!

A fiatalság forrásának keresése nem hagyja nyugodni az embert. Hogyan lehet leállítani a bőr öregedési folyamatait? Orosz kutatóorvosok nagy lépést tettek a megoldás felé, ezzel forradalmasítva a bőrfiatalítást! Ez a HYAMATRIX innovációja!

Destrukturált hyaluronsav és a mátrix peptidek egyedi kombinációja, mely a bőr fiatalon tartásáért felel és egyedülálló hatásmechanizmussal képes beindítani a bőr emlékezőképességét és a fiatal bőrre jellemző bőrmegújító folyamatokat!

A bőrfiatalító krémek többségében a hyaluronsav olyan molekulaméretben van jelen, mely nem képes eljutni a bőr epidermális rétegeibe, vagy a hyaluronidáz enzim pár nap lebontja. A HYAMATRIX ezzel szemben nanotechnológiával destrukturált hyaluronsavat tartalmaz, mely könnyen bejut a bőr mélyebb rétegeibe és pótolja a sejtközi állományban fellépő hyaluronsav hiányt. A mátrix peptidek felelnek a hyaluronsav bőrben tartásáért, a hyaluronidáz blokkolásáért, a bőr intenzív regenerációjáért, a kollagén és elasztin termelődésért. A HYAMATRIX otthoni készítményeit úgy alkották meg, hogy tökéletesen kiegészítsék a HYAMATRIX injekciómentes kozmetikai kezeléseket és hosszú ideig fenntartsák azok pozitív hatását.

A HYAMATRIX otthoni készítményeinek önálló használatával képes javítani a bőr rugalmasságán, hat az anyagcsere folyamatokra, erős lifting hatással bír és csökkenti a ráncok mélységét. Képes helyreállítani a sérült bőrt, kezelhető a bőrirritáció és a rozacea.

A HYAMATRIX professzionális bőrfiatalító kezelések és otthoni készítmények komplex hatásával képes beindítani a bőrsejtek működését, ezáltal csökkenteni a bőr biológiai korát és a lehető leghosszabb ideig fenntartani ezt az állapotot! Ennek eredményeként sok esetben elkerülhetőek az injekciós beavatkozások és jelentősen javítható a bőr minősége is!