Miért egyedülálló a HIFU más beavatkozásokhoz képest?

A HIFU fókuszált ultrahang energiával hatol át a bőr felszíni és mélyebb rétegein. A HIFU kezeléssel a bőr alulról, belülről fiatalodik, úgy, hogy közben a felszíni hám nem sérül. A FOCUS berendezéssel 3,00 mm mélységben kezelhető a bőr.

Hogyan hat?

Az HIFU hőenergiája a fehérjék koagulációs pontját célozza, mely felelős a bőr önfiatalító folyamatainak beindításáért. A beavatkozás alatt az ultrahang hullámok a kezelt és célzott területen a szövetet mélyen a bőr felszíne alatt stimulálják. Gyakorlatilag megvalósul az a fajta termális sérülés a mélyben, melyet a lézerrel, tűs rádiófrekvenciával eddig invazív módon, azaz a felhám sérüléséven együtt tudtunk csak elérni.

Milyen eredmény várható?

Van, akinél rögtön a beavatkozás után észrevehető a változás, de jellemzően 2-3 hónap alatt alakul ki az eredmény, mert a szervezetnek az új, építő folyamatokhoz időre van szüksége. Mintegy 6 hónapig tart ez a fajta változás a kötőszövetben, épülnek a kollagén- és elasztin rostok. Mivel az öregedési folyamatok közben zajlanak, érdemes úgy nevezett "touch up" frissítő kezeléseket igénybe venni.

Hány kezelésre van szükség?

Jellemzően már 1-3 alkalom is hozza a kívánt változást. Azonban mindenki más, eltérő a szövetek lazasága, a páciens életkora, a kollagén- és elasztin rost építő képessége, így vannak, akiknél ismétlésre van szükség.

Van felépülési idő?

Nincs felépülési idő, mivel a bőr felszíne nem sérül, miközben a bőrt mélységben kezeljük.

Mennyi ideig tart egy beavatkozás?

Az arc és a nyak együttes kezelése jellemzően 10-15 percet vesz igénybe. A dekoltázs kezelése körülbelül 5 percig tart.

Biztonságos?

Az ultrahangot több mint 50 éve használja az orvostudomány, és a bőr fiatalítására világszerte rengeteg ilyen kezelést végeztek már. A fókuszált ultrahangos bőrfiatalítást csak a megfelelő oktatásban részesült szakemberek végezhetik.

Kiváltja az arclifting műtéteket a HIFU kezelés?

A fókuszált ultrahang a mély réteget célozza. Azt azonban nem lehet kijelenteni, hogy a beavatkozás eredménye vetekedhet a műtéti beavatkozásokéval. Amennyiben a páciens el szeretné kerülni a műtéttel járó altatást, esetleges mellékhatásokat és nem szeretne munkájából kiesni a műtét és a felépülési idő miatt, akkor számára ideális megoldást jelent a FOCUS HIFU kezelés.

Ki az ideális páciens a HIFU kezelésre?

Bárki, akinek a bőre már laza, kevésbé feszes. Javasolt azoknak is, akik szeretnék megőrizni bőrük fiatalságát és még időben beavatkoznak az öregedési folyamatokba.

Nem hittem a szememnek, amikor megláttam a végeredményt - hihetetlen a változás!

A HIFU kezelés után a bőröm sokkal feszesebb lett, mint előtte volt.

A HIFU kezelés olyan szinten visszaállította az arcom természetes vonalait, hogy nem kellett kés alá feküdnöm.

Vajon az intenzíven fókuszált ultrahangos (HIFU) energia alternatívaként szolgálhat egyéb invazív vagy fájdalmas lifting és feszesítő eljárásoknak?

Számos közismert bőrgyógyász állítja, hogy az eddigi nem-invazív technológiák közt eddig ez a leghatékonyabb a bőr feszesítésére, a szemöldök emelésére, a ráncok csökkentésére, a toka és a nyak emelésére. A páciensek megfiatalodott, feszesebb és simább bőrről számolnak be a kezelést követően.

  • Azonnali eredmény
  • Fájdalommentes
  • Biztonságos
  • Megfizethető
  • Számos elégedett magyar vendég