Az alakformálás tudománya

A MYA egyedülálló újítás a testkezelések területén, egy kezelésen belül alkalmazza a fókuszált ultrahang (HIFU) technológiát és az elektromos biostimulációt. A két kezelési protokoll egymás hatékonyságát megsokszorozza, látványos és tartós eredményeket nyújt a célzott alakformálásban, a teljes test területén.

A MYA kezelésekkel kimagasló eredményeket érhetünk el a:

  • zsírszövet radikális csökkentésében,
  • karcsúsításban, alakformálásban,
  • a cellulit megszüntetésében,
  • a bőr feszesítésében, lifting hatással,
  • a szövetek és izmok feszesítésében.

A MYA kezelések hatékonysága egyfelől a fókuszált ultrahang (HIFU) hatásának köszönhető, mely közvetlenül a zsírszövetre hat, azonnali reakciót kiváltva, ami szemmel is jól látható és cm-ben is mérhető. A MYA ultrahangos kezelés igen nagy intenzitású lökéshullámokat generál. Ezek a rezgések forgó mozgásba hozzák a sejten kívüli folyadékot, melynek nyomása csökken, ez alatt a zsírsejtek belsejében a nyomás nem változik, ezért a sejthártya felhasad, és kiáramlik a zsírsejtekből a felesleges folyadék és a zsír a nyirokkeringésbe.

A magas frekvenciájú ultrahang mikro mechanikai hatása pontosan abban a mélységben koncentrálódik, ahol a cellulit és a zsírlerakódás elhelyezkedik. A MYA bio-stimuláló kezelése különleges hullámformák leadására képes, melyek bio-kompatibilisek az emberi test rezgéseivel. Ennek következtében a kezelések nagyobb intenzitással végezhetőek, akár 100-szoros teljesítményen, mégis kellemesek, gyorsabban és hatékonyabban érik el a k’vánt terápiás hatást, mint a hagyományos, monoton hullámokat alkalmazó kezelések.

A MYA kezelések hatására a zsírsejtek bio-kémiája maradandóan módosul, mert a kombinált technológia ideális állapotba hozza a sejteket, növeli az ozmózis jelenségeket, így biztosítva a hosszú távú eredményeket. A 16 nagymérető kezelőlap segítségével szinte az egész test egyszerre kezelhetű, mely megsokszorozza az eredményeket, minőség és idő szempontjáb—l is. A kezelés célzott alakformálást biztosít, szinte szobrászként formálva a testet.