Az új bőr amely gyönyörűen ragyog

A hámréteg megközelítőleg 30 sejtrétegből áll. A felszíni rétegek az idő múlásával kiszáradnak, ezáltal az arcszín elveszítheti ragyogását. Egy "hámlasztó" kezeléssel a fakó bőrsejteket gyengéden el lehet távolítani, így felfedve az egészséges, új sejteket. Első fázisként a PEEL'IN zselében található gyümölcssavak behatolnak az elhalt hámsejtek közé és elválasztják azokat az élő sejtektől, a második fázis során pedig a PEEL'OUT hab gyengéden eltávolítja azokat. A kezelés befejezéseként a tiszta C vitamint tartalmazó CLARIMASQUE regenerálja az elasztikus rostokat és halványítja a pigmentfoltokat, ezáltal a bőrt ragyogóvá varázsolja.

Öregedés gátló sejtmegújulás, fiatalos ragyogás, anti-pigmentáció

A fáradtság, a stressz vagy az elmúló évek hatására a bőr rugalmassága és ragyogása csökken, felszínén pigmentfoltok jelenhetnek meg. A hámréteg vízhiányos sejtekkel lesz "körülzárva", a sejtmegújulás lelassul és az arcszín fakóvá válik. Már egy kezelés visszaállítja a ragyogó arcszínt, míg egy három alkalmas kezelés elhalványítja a pigmentfoltokat, világosítja a bőrt, eltávolítja az elhalt hámsejteket, így a bőre újra lélegezhet. A sejtmegújulás felgyorsul és az arcbőr fiatalossá, ragyogóbbá válik.

PEEL'IN / PELL'OUT 
A gyümölcssavakat tartalmazó PEEL'IN zselé elválasztja az elhalt hámsejteket az élő sejtektől a PEEL'OUT hab az elhalt hámsejteket távolítva el, felfedi az egészséges bőrt.

DERMANOVE
A DERMANOVE sejtregeneráló szérum mélyen felszívódik az arcon és a nyakon.

CALRIMASQUE
A tiszta C-vitamin halványítja és eltünteti a bőr pigmentációit.