A természet esszenciája újjáépíti a bőrt

A természet olyan gyógynövényeket teremtett, amelyek már több mint tízezer éve gyógyítják az embereket. A GUINOT a természetből kiválogatta azokat a növényi koncentrátumokat és esszenciális olajokat, amelyek a bőrt gyönyörűbbé és ragyogóbbá varázsolják ebben a személyre szabott kezelésben Az aromaterápiás kezelés egy nyomópontos technikán alapuló, nyugtató arcmasszázzsal fejeződik be.

Még gyönyörűbb bőr esszenciális olajokkal és nyomópontos masszázzsal

A kezelő szobába érve az esszenciális olajok varázslatos illata egy csodálatos szépségápolási utazásra csábítja el. Bevezetésként a nyugalomba és a tökéletesség érzésébe ez az egyedülálló metódus kombinálja az esszenciális olajok előnyeit a nyomópontos masszázs technikájával. Relaxáljon és adja át magát kozmetikusa szakértő kezeinek, aki a kezelést a bőrtípusnak megfelelő, személyre szabott lehúzható maszkkal egészíti ki. Az AROMATIC javasolt akár egyszeri "energiabombának" vagy akár három alkalmas kúraként is.

NYOMÓPONTOS MASSZÁZS
A kozmetikus a nyomópontokra fókuszál a lélegzéssel megegyező ritmusban, amely megnyugtatja az arcvonalakat és enyhíti a feszültséget.

ESSZENCIÁLIS OLAJOK ENERGIÁJA
A kozmetikus szakértő kezei alatt az esszenciális olajok varázslatos illatok kíséretében fejtik ki jótékony hatásukat.

SZEMÉLYRE SZABOTT MASZK NÖVÉNYI KONCETRÁTUMOKKAL 
Az Ön GUINOT szépségápolási szakértője megfontoltan válogatja ki a megfelelő növényi koncentrátumokat és keveri ki a frissítő, lehúzható maszkkal, így biztosítva a személyre szabott eredményeket.