Természetes, manuális kezelés esszenciális olajokkal, agyaggal, cukornáddal és kiwi kivonattal

A természet tele van csodákkal és a GUINOT, a szépségszalonok vezető specialistája megalkotta Önnek az AROMA TEST KEZELÉST, amely ezen csodák lényegét egyesíti: a karcsúsító, bőrlágyító és nyugtató kezelések hármasa egyesíti az esszenciális olajak energiáját és a GUINOT kozmetikusának professzionális manuális technikáit. Élvezze a színtiszta ellazulás és hatékony karcsúsodás pillanatait.

Karcsúság, feszesség és fittség az AROMA TEST három kezeléssel

TESTKONTÚR kezelés hármas hatással, amely egyesíti az esszenciális olajok stimuláló hatásait, a SAUNAMASK víztelenítő, és az agyag méregtelenítő hatását. Testének körvonalai karcsúbbá válnak és Ön azonnal könnyebbnek érzi majd magát.

BŐRPUHÍTÓ kezelés bőrmegnyugtató radírral, amely cukornádból és kiwi kivonatból készül. Bőre fantasztikusan sima, csodálatosan lágy és selymes lesz.

NYUGTATÓ kezelés illóolajos nyugtató és energizáló GIUINOT masszázzsal. Testét azonnal átjárja a jólét érzése és a felhőtlen nyugalom. A valódi gyönyör pillanata kozmetikusa szakértő, gondoskodó kezei alatt.

A kezelés mögött rejlő titkok

BŐRMEGÚJÍTÓ HÁMLASZTÁS
Ez a kiwi és a nádcukor alapú, 100%-ig természetes hámlasztó alaposan előkészíti a bőrt a további kezelésre. Eltávolítja a halott bőrsejteket és befogadóbbá teszi a bőrt a továbbiakban használt aktív összetevőkre. A különlegesen gyengéd hámlasztás bámulatosan selymessé teszi a bőrt.

CELLULIT ELLENI TESTSZOBRÁSZAT
GUINOT kozmetikusmestere a professzionális masszázshoz az ANTI-CELLULIT OLAJAT használja, amely közvetlenül a zsírlerakódásokat támadja és finoman formálja a test sziluettjét. A méregtelenítő esszenciális olajak természetes energiái és hatékony felszívódási képességük segítségével a bőr mélyén fejtik ki a hatásukat és felszámolják a cellulitot.

A VÍZMEGKÖTÉST SZABÁLYOZÓ TETMASZK
A kezelés egy agyagos, zöldteás "test-fóliázással" végződik, amely fantasztikus "szauna hatást" fejt ki. A kiemelkedő felszívó képességű agyag szó szerint felszívja a méreganyagokat és vízteleníti a szöveteket. A testmaszk eltávolítja a szövetekben vérbőséget okozó fölösleges vizet, azonnali karcsúsodást eredményezve.